Livet kommer emellan

Jag har lite dåligt samvete för att ni har fått sån dålig uppdatering det sista så här kommer en sammanfattning !
 
Igår blev vi klara med spettning i sommarhagen på Hagö och nästa helg kommer Fredrik ut och trycker ner stolparna med traktor. Sen ska det upp isolatorer och tråd och sen är det klart för hästarna att flytta.
 
Sunnie och jag joggade runt i skogen igår och hon var stark, spänd och pigg, riktigt pigg!  Inte så konstigt eftersom hon har vilat nu när jag har vart sjuk. Platina vågar jag inte ens tänka på, hennes överskottsenergi kommer rinna ur öronen innan jag börjar rida henne, haha.
 
Idag har vi vart på crosstävling och tyvärr så hamnade inte Tompa och hans kompanjon på prispallen men dom hade roligt ändå. Jag själv har försökt röra mig så lite som möjligt idag då jag är inne på omgång nummer två av sjukdom. Suck.. Ingen ridning för min del idag alltså, det jobbigaste jag har gjort är att promenera med Chilli och trots att han höll sig i skinnet så var det superjobbigt.
Vi släppte honom i sommarhagen en stund för att försöka få honom att springa lite men han körde ner mulen i det lilla gräset som fanns och var inte alls sugen på att röra på sig. Just nu är han ganska svullen men verkar pigg i övrigt. Jag märkte för övrigt att min nyinköpta termometer visar alldeles fel grader så Chilli har nog inte haft så låg temp som jag har trott. Men så länge han är pigg och fräsch så är jag inte orolig.
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag och Tompa äta kvällsmat hos Daniel och Sanna. Vi blir nog inte så långvariga, båda jag och Tompa längtar till sängen efter dom senaste veckornas press och stress.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0