Julen är över för i år

Och det känns riktigt ledsamt. Nu är det bara nyår kvar och sen går vi in på 2017 och några veckor av mörker och kyla innan nästa roliga grej dyker upp. Det finns inget mer jag längtar till än vår just nu.
 
Julafton var som sagt riktigt mysig. Först var vi hos Tompas mamma med hans bröder och sen åkte vi till min morbror och åt julbord och kollade på Kalle Anka med hela släkten.
På kvällen spenderade vi några timmar i stallet till sent på kvällen och hästarna fick lite morötter och sockerbitar som julklapp.
 
På Juldagen var jag och Tompa hemma och grejade hela dagen och på kvällen åkte vi till Sanna som fyllde 25 och spelade spel och drack cider. 
 
Annandagen startade vi ute i stallet med mockning och ridning. Sunnie var spänd men riktigt trevlig att rida, vilket hon brukar vara när Tompa är med som sällskap. 
Sen åkte vi till Skara och shoppade loss innan vi åt kalkonmiddag hos mormor och morfar. Där fick jag hålla i min brorson Liam för första gången och jag som egentligen inte är så förtjust i barn är nog lite småkär. En vecka gammal och han skrattar för fullt, det är inte dåligt !
På kvällen kom pappa och hans tjej hem till oss en stund.
 
Idag är jag ledig och solen skiner utanför fönstren. Jag ska äta en sen frukost och sen ska jag ge mig ut i stallet. Vi måste ju pröva dom nya stigbyglarna !
I eftermiddag ska jag börja skriva på årsinlägget, det brukar alltid ta lite tid.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0