Dagens ridpass - Platina

Jag slutade såpass i tid så att jag kunde hålla mig till originalplanen: vila för Sunnie och ett joggingpass för Platina.
 
Det började skymma lite redan när vi red från stallet och Fröken Fux hatar mörkret, så även skymningen. Så det var en spänd tant under större delen av ridturen förutom på slutet. I början försökte hon vända hem några gånger och låtsades bli rädd för en liten kulle och hoppade ut i åkern. Jaja, dagens pass var ändå bara ett sträckapåbenen-pass inför trimpasset i skogen som jag har tänkt mig imorgon.
 
Jag hade dessutom sån lyx att jag fick hjälp i stallet idag. My kom och mockade åt mig och hann även ta några uppsuttna kort på mig och Platina. Tack så jättemycket My !
 
 
 
 
 
Det är inte lätt att vara snygg på vintern..
Som jag skrivit innan så måste jag ha mössa under hjälmen vid minusgrader, annars dör jag ! Men när vi åker iväg och tränar så kör jag på "vill man vara fin får man lida pin"-principen och rider utan, haha !
 
Nu har jag och Tompa vart och hämtat ut några paket var. Han sitter och leker med sina paket på golvet och vad jag hämtade ut får ni se imorgon :)
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0