Dagens ridpass - Sunnie

Dagens ridpass gick ganska bra. Nedsittningen satt i början men blev sämre under ridpasset. Men vi har lite drygt tre veckor kvar att träna så vi kämpar på ! 
 
Uppvärmningen bestod av serpentinbågar i låg form i trav och galopp. Sen red vi igenom LC:1an en gång och det var lite vingligt, haha ! Då tränade vi på att rida rakt på medellinjen i trav några gånger (svårare än man tror) innan vi fortsatte rakriktningen i galopp på trekvartslinjen. Lite öppna och sluta för att sen övergå till skänkelvikning från spåret till trekvartslinjen. Sen ökade jag på ännu lite och red skänkelvikning in till medellinjen, ett byte och sen ut i samma varv igen. Sunnie gjorde detta bra, lite vingligt och lite öppen form ibland men hon var väldigt mjuk och följsam. Vi avslutade med serpentinbågar i galopp innan vi tränade lite extra nedsittning i trav och sen travade av i låg form. Phu !
 
På Instagram finns en liten filmsnutt på galoppen i slutet. Emelie_S heter jag där :)
 
 
 
 
För övrigt så gick Sunnie direkt på transporten på ditvägen och på hemvägen kunde jag sända henne in. Det verkar som att vi har blivit av med lastningsproblemet !
 
 
 
 
Smutsigt ekipage..
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0