Dagens ridpass - Sunnie & Platina

Sunnie reds i låg form idag. Eller ja, så gott det gick i alla fall.
Jag tänkte ta upp henne i formen när hon slappnat av och den låga formen brukar göra henne riktigt fin. Men vi kom aldrig till riktig avslappning och då var vi ändå ute i 1.20 minuter. Nu kanske ni kan tänka er problemet ?
Jag red mycket skritt mellan traven och galoppen och tänkte hela tiden "långsamt" och lugna hjälper för att hon skulle komma till ro. Det var lite bättre på slutet men vi är långt ifrån där vi var för bara någon vecka sen. 
Ridhuset är upptaget imorgon så hon får vila helt och så kör vi ett ordentligt trimpass i ridhuset på onsdag. Förhoppningsvis gör vilodagen henne gott och så hoppas jag på att hon är lugnare inomhus. På hemmaplan får jag helt enkelt backa några steg för att vi ska komma på rätt spår igen.
 
Platina däremot får en STOR guldstjärna idag. Hon var riktigt fin ! Traven var kanon och igångsättningarna från skritt gör hon så jäkla bra. Avbrotten från trav är fortfarande lite sådär men ändå bättre än innan. Dom första galoppfattningarna tog hon fel galopp men dom sista satt. Och så fick hon rulla på i båda galopperna en stund med ett stöd neråt på bettet hela tiden. Ja, jag är himla nöjd med Fröken och fortsätter hon såhär så kanske hon får ta Sunnies plats på dressyrtävlingen om inte Sunnie skärper sig ;) Hör du det, Sunnie ? Dags att börja jobba lite !
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0