Dagens ridpass - Sunnie & Platina

Båda tanterna var duktiga att rida idag.
 
Sunnie var liiite spänd till en början men det släppte faktiskt ganska fort. På slutet var hon så avslappnad hon bara kan bli i nuläget och kändes jättemjuk att rida. Ändå hade jag svårare att sitta ner på henne idag än igår. Alltså, vad handlar detta om, hur svårt ska det vara att sitta ner i traven på henne?? Gaaaah !
Men jag kämpade på hela passet under nedsittning i alla fall så sätter vi det inte snart så blir jag totalt skogstokig !
Förutom det så var det ett bra pass.
 
Platina plågades också med nedsittning idag och hon är lättare att sitta ner på. Jag tränar nedsittning med båda hästarna varje dag så att jag förhoppningsvis får in knixen snart ! Mycket övergångar skritt-trav-skritt och varannan trav så red jag lätt och pushade på henne mer framåt. Jag vill inte att den damen ska börja tänka bakåt. Galoppen och galoppfattningarna var bättre idag så visst börjar jag se lite resultat av slitet. Nu ska vi börja öka kraven ett snäpp framöver och så fort det blir mjukare i marken ska vi lägga in galoppträning i vardagsarbetet.
 
Nu har jag och Tompa precis ätit plättar och jag ska hoppa in i duschen. Vi hörs imorgon !
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0