Vem är Emelie Svensson?

Det är mycket som snurrar i mitt huvud just nu. 
För ett tag sen så kom jag på mig själv med att vara en person som jag inte vill vara. Utan att jag har märkt det så har min personlighet ändrats till någon som jag knappt känner igen. Hur och varför det har hänt kan jag spekulera i i timmar men det hjälper mig inte att ändras. 
 
Jag kämpar nu till det yttersta för att hitta tillbaka till mig själv igen. Inte den person som jag var för 5 år sen, då visste jag knappt vem jag var eller vad jag ville. Nej, jag strävar efter ett nytt, välmående och glatt inre, för att en gång för alla hitta vem jag verkligen är. Vem är Emelie Svensson ? Det vet nog jag själv minst lika lite som alla runt mig.
 
Så just nu känner jag mig lite.. schizofren. Så himla mycket tankar och känslor så jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Dom gamla känslorna måste bytas ut mot dom nya och det är just nu lite kaos i både hjärnkontoret och hjärtat. Det är mycket skratt och tårar om vartannat och jag vet varken ut eller in. 
Detta är inget som kommer lösas under en dag, såklart. Men jag har sett problemet och gör allt i min makt för att göra något åt det. Det kommer komma bakslag, då hoppas jag att ni har tålamod med mig tills jag är på rätt väg igen. Ni som läser här får ju trots allt veta allt om mig och mitt liv. Det här ska gå !
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du är världens finaste flickvän<3 <3 <3 du är också världens bästa <3 <3 <3 <3

Svar: Du är världens bästa pojkvän <3
Emelie Svensson

2016-02-03 @ 13:26:09
Postat av: Anonym

Älskar dej världens bästa dotter💜💜

Svar: Älskar dig <3
Emelie Svensson

2016-02-03 @ 14:33:32
Postat av: My

Å världens bästa kompis! 💕

Svar: Du kan va 😉 <3
Emelie Svensson

2016-02-03 @ 17:44:57
Postat av: Susanna Falk

❤😘

Svar:
Emelie Svensson

2016-02-03 @ 19:07:38
URL: http://susannafalk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0