Shopping

Idag har jag nätshopat lite på Börjes. Det var väldigt länge sen jag köpte något till hästarna (förutom foder och flugmedel) så jag tyckte det var dags !
 
Eftersom vi har så mycket insekter och jag ändå vill kunna rida så beställde jag hem ett flugridtäcke. Jag har aldrig prövat ett sånt innan men det funkar ju ganska bra med svettäcket jag brukar använda så jag har höga förhoppningar på flugtäcket. Är det bra så är det välförtjänta 199 kr.
 
 
När jag ändå var i farten så klickade jag hem ett nosnät också. Särskillt Sunnie har väldigt ont av alla flugor och går och ruskar på huvudet hela tiden, förhoppningsvis kan detta lindra lite. 35 kr.
 
 
Och så har jag länge velat ha två par paddar så att jag som nybliven dressyrtant kan börja linda på riktigt. 4 st för 99 kr var för billigt för att motstå, sen får vi se hur kvalitén är.
 
 
 
Jag kom precis på att jag glömde beställa boots. Dom går åt på löpande band när det gäller Platina och hon är snart i behov av nya. Jaja, jag ska väl snart beställa krubba osv till stallet så jag får vänta tills dess.
 
Jag sa sist gång att jag aldrig skulle beställa från Börjes igen. Jag har gjort det två gånger och varje gång har det krånglat något otroligt och vart flera veckor försenat. Det är bara att hoppas att det går bättre denna gången !
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0