Hingstjakt

Bara för att jag kom in på hingstspåret så har jag nu suttit och kollat på hingstar heeela eftermiddagen. Hur ska jag någonsin kunna välja ut en hingst till Platina ? När jag har gått igenom Språngrulla så har jag närmare 20 hingstar som jag inte kan välja mellan..
 
En favorit är Corporal VDL. Snygg häst med bra hopp och ser ut att ha ett bra temperament. Han tävlas av Malin Baryard Johnsson och har gått upp till 1.60m med placeringar, vinster i 1.50m. Han lämnar nästan alltid banan med bra resultat. Dock lite i grövsta laget på Platina kanske. 
 
 


 
 
En annan favorit är Aerline H e. Cortez. Jag är kär i dom flesta Cortezhästarna måste jag erkänna och denna är inget undantag.
 
 
 
Ännu en hingst med Cortez i blodet är Diero Lux N. En stilig, kompakt och sportig hingst som hoppar väldigt väl och som jag verkligen älskar modellen på.
 


 
 
Och den sista hingsten som jag delar med mig av är Silber Sky. Han har väldigt blandade resultat men är placerad upp till 1.30m. Han har många intressanta hingstar i stammen, bland annat Corlensky G och Cardento. I denna filmen visar han inte på någon kanonkapacitét själv men jag tror allt att det finns där.
 
 
 
 
Vilken utav dessa hingstar är din favorit ? 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: My

ALLA <3
MEN kika på Sir Oldenburg... *Mums Mums* å multitalang... Dock inteskimmel ;)

Svar: Snygging ! Men jag hittar ingen hoppfilm 😔
Emelie Svensson

2016-06-09 @ 22:13:33
URL: http://www.myes.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0