Dagens ridpass - Sunnie

När jag tog in Sunnie från hagen idag så såg jag att hon var svullen på skenbenet på vänster fram. Inte vätskigt och varmt svullen utan hårt och kallt, som att det kan bli ett fult överben där av detta. Antagligen har hon fått en spark eller slått sig på något (vad nu det ska vara, hon går i en hage som visserligen är lerig men helt tom på saker eller backar).
 
Jag sadlade henne och tänkte att lite rörelse är ju oftast bra, och så ville jag känna om hon kändes fräsch. I skritt kände jag ingenting, i trav var hon kanske liite ojämn, men det kan lika gärna vara jag som inbillade mig. I vilket fall så skrittade vi resten av turen och hade en supermysig, kort uteritt. Vad jag älskar den hästen <3
 
Imorgon får hon vila för säkerhets skull och så kör vi en koll hur hon känns på lördag igen. Hellre en vilodag för mycket än för lite känner jag !
 
 
 
 
Äntligen är jag och Tompa hemma mer än 5 minuter innan vi ska sova så jag ska krama om min sambo i soffan och njuta av varenda minut !
 
Förresten ! Kika in här imorgon så får ni se fina dressyrbilder på Sunnie som My fotade i söndags. Jag har inte hunnit kika igenom dom mer än på kameran än men jag vet att vissa blev grymt bra !
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0