Dagens ridpass - Sunnie

Idag joggade jag Sunnie lite lätt i alla gångarter och jag tyckte att hon kändes som vanligt. Hon sökte sig neråt fint och var faktiskt ganska avslappnad. Tills vi nästan var tillbaka i stallet och det prasslade och blåste i löven som ligger på marken, då poppade hon den sista biten till stalldörren. Fjant !
 
Tyvärr så var hon varm på svullnaden efter ridturen så det blir nog bara promenader för Tant Brun tills svullnaden gått ner, om det nu gör det.. Så surt !
 
Nu på morgonen har vi vart på Hagö och kollat hur renoveringen går. Det blir nytt och fräscht överallt inomhus. Nytt kök, ny våtmatta i badrummet, nya tapeter och golv, ja det kommer bli så fint när det är färdigt !
Däremot så flyttade vi det blivande stallet till en nuvarande lada istället. Hästarna ska få nya boxar och höjt tak, och så ska dom dela stall och en del av hagen med fåren. Tror ni att tanterna kommer dö eller ? Chilli lär väl jaga fåren i hagen, haha ! Nu hade dom fått en liten ursöt lammunge och väntade två till. Så gulliga !
 
Det känns bra med flytten. Hästarna kommer få en kuperad vinterhage och en stooor sommarhage på cirka 5 hektar med lite träd och mycket sluttningar. Jag tror att vi alla kommer leva som kungar där ute och just nu kan jag inte vänta tills vi ska flytta. Även om det såklart känns jobbigt också till viss del. Min schizofreni vettni ;)
 
 
 
 
En del av hagen.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0