DB-tävling och Dagens ridpass - Sunnie

En rolig dag i Mariestad, som blev mycket längre än tänkt från början. Riktigt kul att höra och se alla grymma ljudbyggen och det häftigaste måste nog vart när jag stack in huvudet i kupén på en 940. 154.9 decibel spelar han och jag kan säga att håret stog åt alla håll och trumhinnorna vibrerade nästan sönder. Då fanns det ändå bilar som spelade bra mycket högre än den där idag..
Dessutom så fastnade jag för en ljudtävling som heter bassrace, där du ska spela så nära en viss decibel som möjligt i 30 sekunder med en vanlig musikalisk låt. Hur kul hade det inte vart att vara med och kvala till SM med Audin ? Det tål att tänkas på..
 
Tyvärr så fick vi strunta i Trollhättan och cruisingen men den kommer ju nästa år igen. Jag prioriterade Sunnie framför ännu mer flängande i bil.
Det gick dock inte så bra att rida idag. Sunnie var spänd och vi fick inte till någon takt och rytm alls idag. Kanske att det stämde hyffsat den sista biten i trav hem men det var allt. Dessutom så kändes det som hon gick och tryckte mot min högerskänkel större delen av ridpasset. Näe, det ridpasset kan vi stryka !
 
Nu är vi på väg till Philip och Elin för en grillkväll. Sen får vi se hur kvällen slutar.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0