Sunnie är klippt

Nu har jag klippt Sunnie och hon blev helklippt trots allt. Jag visste inte riktigt om jag ville helklippa henne eller inte men saxen krånglade en del så utan att jag tänkte mig för så klippte jag för långt upp på ryggen och då fick det helt enkelt bli så. Än så länge är det ju ändå inte så kallt ute så förhoppningsvis hinner pälsen växa ut lite tills den värsta kylan kommer.
Benen har jag dock sparat tills imorgon när Tompa kan hjälpa mig. Sunnie är snäll att klippa men hon vill inte riktigt stå still när jag klipper bakbenen så där behöver jag lite assistans.
 
Jag kom inte alls överrens med den här saxen som jag har hyrt. 3mm skären var oslipade så jag fick ta 1mm ändå, och trots att dom var nyslipade så att hela Sunnie numera är helt randig så luggade saxen henne och hon tyckte bara det var obehagligt. Dessutom så var saxen så hårig när jag packade upp den så jag fick plocka isär och göra rent den för att ens kunna använda den. Nej, nästa gång hyr jag klippmaskin på samma ställe som tidigare, denna var ingen höjdare.
 
Nu sitter jag ensam hemma och kollar på "Ps I love you" och har ätit räkor och baguetter och dricker vin. Tompa är på julbord med jobbet och när han är iväg så brukar jag passa på att äta sånt som han inte tycker om. Och visst är det skönt att ha en kväll för sig själv ibland, men jag uppskattar ändå mina och Tompas kvällar mycket mer. 
 
 
 
Bild från våren 2014 och andra gången någonsin som Sunnie var klippt. Här visste jag inte att hon hade spatt och vi tränade inför utesäsongen. Saknar <3
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0