Zannie och Husaby

Hej på er !
 
Gårdagen bara sprang iväg med bland annat däckbyte på transporten och lång fika hos mormor och morfar. Därav inget inlägg om Zannie så jag tänkte sammanfatta ridpasset lite kort nu. 
Jag kan börja med att säga att jag fortfarande har världens träningsvärk i ben, rumpa och mage. Det märks att jag inte har hållt igång det sista om man säger så, jag kan knappt gå, haha !
Zannie var trevlig att rida. Det tog en liten stund innan hon kom till arbete och det hänger ju på min ridning. Vi galopperade mycket och då släppte hon efter och slappnade av riktigt fint på slutet. Galoppfattningarna gjorde hon kanon och ja, det var nog ett av våra bästa pass hittills. Duktiga Zannie !
 
 
 
Nu efter jobbet har jag hämtat hem transporten från mamma och ska göra i ordning den inför morgondagens besök på Husaby. Jag har lyckats stänga av tankarna inför detta besöket fram tills idag men nu är jag riktigt nervös. 
Stallet ska göras och Sunnie ska borstas i ordning. Sen hoppas jag på en lugn kväll i soffan, jag behöver ladda upp inför imorgon.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0