Punktering x2

Jag kom ifrån jobbet i tid och var glad över att ha massa tid i stallet och ändå hinna baka muffins med Tompa ikväll. Jag körde från jobbet och kände efter några meter att jag fått punka, kul.. 
Men jag har ju tyvärr vart i den situationen innan så det gick ganska snabbt att byta till reservhjul. Jag är lika förvånad varje gång originaldomkraften fortfarande håller.
Kanske 10 minuter senare när jag körde på grusvägen så small det till och vips så hade jag punktering på ännu ett däck. Jag kör ju vanligtvis bara runt med ett reservhjul i bilen så jag fick glatt krypa med bilen till närmsta mötesplats, ställa den där och börja traska hemåt. Lagom irriterad, hur stor är chansen egentligen ? Jag är glad att det inte regnar ute i alla fall, då hade jag gråtit..
 
 
 
Nummer 1.
 
 
Nummer 2.
 
 
 
Och där står den nu. Jag älskar min bil och den krånglar inte ofta, *pepparpeppar*, men jag har fått fler punkteringar med den än vad jag har fingrar !
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Giesela

Lågprofildäck på vägarna i dessa trakter är nog orsaken. Byt till vanliga däck ska du se att du slipper eländet med punktering och du kommer dessutom åka skönare även om du kanske tycker att din bil inte är lika häftig men hur häftig är egentligen en bil med punka!

Svar: Ja, det är nog en stor orsak ! Jag får dock punktering även på vinterdäcken som har mycket högre profil.. Men jag kan inte hålla med dig om att man åker skönare med högre profil, jag tycker enbart att bilen känns svampig då 😂
Emelie Svensson

2016-10-27 @ 18:40:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0