Skrittur på grusvägen

Idag är det en väldigt tråkig och grå onsdag. När jag stängde och låste på jobbet 17.45 och tänkte på hur jag skulle vara tillbaka där 12 timmar senare så ville jag bara gråta, haha.
 
Jag hann göra stallet imorse i alla fall så när jag kom hem hoppade jag i stallkläderna och skrittade Sunnie barbacka en bit på grusvägen. Det blev inte så lång tur, då det blev kolsvart när vi kom in i skogen och vi dessutom mött älgko med kalv en liten bit tidigare. Som tur är så var hon väldigt skygg så jag behöver nog inte oroa mig för henne framöver, och Sunnie har ju inget emot älgar. Värre är det med grisarna som bara kommer närmare och närmare gården och som Sunnie hatar..
Ja, jag har väl inte valt det bästa stället att bosätta mig på, här ute i skogen är det verkligen kolsvart på kvällarna och mycket djur så ridningen på vinterhalvåret kommer bli lite klurig. Någon som vill bygga en upplyst padock till mig ? 😇
 
En skrittur på Sunnie var i alla fall precis vad jag behövde. Bättre vän finns inte ❤
 
 
 
 
 
Förresten så har två av våra vänner blivit föräldrar för andra gången idag ! En söt liten Alvin har kommit till världen, grattis !
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0