Ärligt inlägg

Som ni vet så är det mycket nu. Stall, sadelkammare, hage, ved, skadade hästar och så blir jag sjuk mitt i allt detta. Så olägligt som det kan bli men idag är jag i alla fall lite bättre, efter två hela dagar i sängen. 
 
Jag svarar inte så bra på negativ press och stress. Jag gillar inte att behöva förlita mig på andra, jag vill kunna göra allt själv och på mitt sätt, vilket jag inte kan göra nu. Det har vart mycket förändringar denna sommaren och väldigt mycket som snurrar i huvudet dyget runt. Jag gissar på att det är därför jag blev sjuk, min kropp sa ifrån till sist. 
Tidigare idag blev det för mycket. Helt ärligt så bröt jag ihop totalt i några minuter. Och det är inte den enda gången denna sommaren om man säger så. Men efter mina sammanbrott så borstar jag alltid av mig och ställer mig upp igen. Jag har inte tid att fundera för mycket just nu så det får jag skjuta fram några veckor. Bara dom viktiga sakerna blir klara så kan jag andas igen sen. Just nu går jag på extrabatterier som jag egentligen inte har.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: www.myes.blogg.se

JAG FINNS! Ring när du vill prata av dig! KRAM ❤️

Svar:
Emelie Svensson

2016-09-06 @ 22:01:23
Postat av: Evelin

Fina vännen ❤ känner igen mig😔 ses den 23 olika inte innan ❤😘💖 längtar! !!!

Svar: Kram ❤ Ja det ska bli så kul 😁
Emelie Svensson

2016-09-06 @ 22:30:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0