Back on Track

Hovslagaren var ute för en stund sen och gjorde hästarna fina om fötterna. Jag fick dra av Sunnie ena bakskon här om dagen för att den bara satt med söm på utsidan så det var behövligt. Obama fick också skor bak och mycket riktigt så hade han slitit ner ganska ordentligt.
 
Jag bad honom att kolla på Sunnie, om han hade någon teori om varför hon ömmade i vänster bog för två veckor sen. På höger bak där jag fick dra av en sko trodde han att hon har haft en hovböld. Antagligen har hon avlastat den till vänster fram, vilket har gett henne spänningar i bogen. Och det var bara någon dag efter hon började ömma i bogen som höger bakhov sprack upp lite grann så det känns som att det kan stämma bra. 
Han kände lite allmänt på henne och tyckte att hon var spänd i länden, vilket antagligen kommer från spatten, och rekomenderade ett back on tracktäcke för att underlätta för Sunnie. Han tipsade också om magnetpaddar att linda haserna med, det ska tydligen göra underverk. Så nu har jag beställt två nya magnetpaddar och så hittade jag en näst intill ny begagnad back on track ryggvärmare som jag väntar svar på. 
Självklart ska Sunnie behandlas som den prinsessa hon är ! Eller drottning, om hon själv får bestämma 😉
 
 
 
Jag själv har haft fruktansvärt ont i ljumske/ländrygg idag så jag bestämde mig för att enbart rida Sunnie. Hon var till en början lite tung i handen men jag tycker att vi jobbade oss ur det ganska bra. Traven på slutet var i alla fall riktigt fin.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ett tips. Testa guldmane täcket om hon är spänd i musklerna och ligamenten 👍 Bra komplement till BoT..

Svar: Tack för tipset 😊
Emelie Svensson

2017-04-13 @ 06:04:39
Postat av: Anonym

Finns folk(även jag) som åker ut o låter folk testa det täcket för 100kr gången + lite rese ersättning ifall man vill prova 😊

Svar: Gör det skillnad efter bara en användning ? 😊
Emelie Svensson

2017-04-14 @ 08:03:20
Postat av: Anonym

Ja det har jag gjort på de hästar jag använt det på. jag har haft sån otrolig god effekt på alla vi provat så det knappt är så man tror sina ögon...

2017-04-17 @ 20:02:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0