Fredag

Jag slutade jobbet ca 13.30 och åkte då och red Sannie.
Hon har vilat i 3 dagar och var sjukt pigg. Jag red på hacket eftersom hon brukar kännas trevlig på det men det var ett misstag. Efter så "lång" vila så drog hon verkligen nytta av hacket, krullade ihop sig och älgade iväg. Inga halvhalter gick igenom så det var mycket häst att rida idag 😅
Efter mycket tragglande så var hon faktiskt riktigt fin i traven. Galoppen gav jag däremot upp för en stund och lät henne galoppera av sig sin energi. När vi sen fick några meter hyffsad galopp fick hon klapp och så travade vi av.
Hon var för övrigt tittig idag, inte riktigt så jag brukar uppleva henne annars. Hon flög i luften för småfåglar och snö, hon hade nerverna på utsidan helt enkelt. Men vi har haft så många bra pass det sista så jag ska inte deppa ihop över ett dåligt.
Imorgon (om jag klarar av att rida då, jag har rätt ont efter dagens ridpass) så ska jag rida på kimblewicket. Förhoppningsvis blev hon av med en del energi idag så att vi kan samarbeta bättre då.
 
Nu har jag precis tagit in hästarna. Sunnie var nästan inte alls svullen idag, skönt ! Jag lindade henne inatt också, för säkerhets skull.
Hela kvällen har jag sprungit runt och städat och pyntat det sista. Imorgon får vi nämligen besök av extrafamiljen och ska tjuvstarta julen med att äta gröt och skinksmörgås, följt av en av våra vanliga festkvällar. Så mysigt och precis vad jag behöver just nu.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0