Lördagen

Dom senaste dagarna har vart lite stressiga. Så även början på denna dagen, så under eftermiddagen somnade jag i soffan en stund. Så skönt !
 
I morse red jag Obama på grusvägen. Han var tittig och spänd, vilket han inte brukar vara annars. Fast han hade inte vart ute i hagen något innan så jag tror det var därför.
 
Vid 10 var jag hos Evelin för att hjälpa till med Sannie under en fotografering. När det var klart så lastade jag Sannie och Gutten och körde dom hem till Mimmi. Där red jag Sannie i padocken och det gick faktiskt helt okej. Hon biter sig fortfarande fast i vänster mungipa, särskilt i galoppen men det börjar släppa mer och mer. Tyvärr var hon lite ömfotad då hon fortfarande går utan skor så jag kunde inte rida så länge som jag velat. I traven i slutet var hon dock kanonfin !
 
Nu under kvällen har jag mockat och putsat utrustning i lugn och ro. Tompa är på julbord så jag har hela kvällen för mig själv. Det är faktiskt ganska mysigt ibland, särskilt efter en stressig vecka.
Jag plockade in hästarna och spolade benen och smörjade in Chillis mugg. Det är snyggt med vita ben men himla opraktiskt.
 
Nu sitter jag i soffan och äter minibaguetter och ostbågar och här har jah ränkr sitta resten av kvällen.
 
 
Gammal bild från gymnasiet.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0