P&J 70cm & 90cm

Igår var jag och Sannie och hoppade, som ni läste i tidigare inlägg. Vi var i Varas nybygda ridhus och jag själv tyckte det var riktigt bra. Stort, ljust och ganska hårt underlag.
Sannie verkade gilla det också, vi gjorde våra två bästa rundor hittills. I 70cm blev hon lite för stark emellanåt, vilket resulterade att hon sprang in i botten på en del av hindren. Men vi hade en bra galopp och landade i rätt efter näst intill varje språng.
Eftersom hon kändes stark och inte backade av tillräckligt så valde vi att starta 90cm istället för 80. I 90cm gick det om möjligt ännu bättre. Hon lyssnade bättre och hoppade jättefint. Här hade vi det lite svårare med att landa i rätt galopp men det kommer med mer balans och styrka.
 
Jag är nöjd med både mig själv och Sannies insats. Hon var inte tittig som hon kan vara ibland utan bjöd på hindren och det gjorde att jag red ordentligt och vågade lita på att hon var ärlig och tog av istället för att trampa om. 
 
Imorgon är det markarbetsträning för Sten och på onsdag nästa vecka drar hoppträningarna igång. Förhoppningsvis hittar vi några mer P&J att åka på i januari/februari och sen tror jag att vi är redo för ett nytt försök på lokal nivå.
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Bästa ritterna ni gjort älskling :D du får va jättestolt <3<3

Svar: Tack ❤
Emelie Svensson

2017-12-29 @ 10:44:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0