Bra söndag

Vi tog en välbehövlig sovmorgon imorse. Sen frukost i soffan innan jag gick ut i stallet. 
 
Sunnie var riktigt fin att rida idag. Hon var spänd i början och precis när hon började slappna av så mötte vi en travhäst. Första gången för Sunnie men nu bor vi grannar med tre stora travstall så hon får helt enkelt vänja sig. Det var såklart superläskigt och hon blev jättespänd. Jag tänkte att resten av ridturen skulle gå åt skogen men hon överraskade med att vara finare än på länge efter det. Idag kändes det som jag satt på gamla goa Sunnie igen och jag hoppas verkligen att vi kan hitta tillbaka till den känslan oftare.
 
 
 
Sunnie njöt också av solen 😉
 
 
Eftersom jag tog sovmorgon hade jag ont om tid och hann bara promenera med Obama. Men det är också en viktig del i vår träning, att han ska vara trygg med mig men ändå ha respekt. Han var faktiskt lugn på hemvägen, så vi är på väg åt rätt håll. 
 
Nu på eftermiddagen har jag och Tompa hängt med Evelin på dressyrträning. Jätteroligt och hon och Sannie utvecklas för varje gång jag ser dom !
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag och Tompa äta hemmalagade hamburgare. En riktigt skön söndag och att vädret har vart underbart gör inte saken värre.
 
 

Kommentarer
Postat av: Evelin

Tack för all hjälp ni underbara ❤

Svar: Självklart 😘
Emelie Svensson

2017-02-26 @ 21:24:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0