Shopping och ridning

Idag är min lediga tisdag och även Tompa har haft ledigt. Vi började dagen med att åka till Skövde och hämta ut mina skoinlägg. Vi åt en stor frukostbuffé på Coop och stannade på Biltema och köpte lite nödvändigheter.
 
När vi kom hem så skyndade vi oss ut i stallet och plockade in hästarna. Tompa målade en del av sadelkammaren under tiden jag halvklippte Obama. 
Först tyckte Obama att det var jätteläskigt men tog det sen med ro. Dock så tyckte han att sista sidan av huvudet var hemskt så där ser han ut som hejkomochhjälpmig. 
Klippmaskinen klippte nog ganska bra men krånglade lite. Ibland började den luggas för att sekunden senare klippa som vanligt igen. Dessutom så blåser den upp alla hår i ansiktet så det kliade lagom skönt när jag var klar.
 
Sen red vi hästarna på vallen. Det finns ett klipp på min Instagram om ni vill se hur duktig Obama var 😊 Vi tog också första galoppen på vallen idag och det tyckte han var lajbans, haha.
Tompa och Sunnie var väldigt duktiga också och börjar rida ihop sig.
 
Nu har jag gjort stallet och Tompa har mekat lite cross. Det lilla som är kvar av kvällen ska vi äta hemmagjorda kåldolmar och natta hästarna. 
 
 
Jag vet inte vad som hände på denna bilden, han ser helt oproportionerlig ut 😂
Och nej, vi var inte fixade för att bli fotade egentligen 🙈
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Han passar inte vi halvklippning 😂😂 ser ut som om han har gigantiskt huvud o pytteliten rumpa 😂😂😂
//mom

Svar: Jag vet 😂
Emelie Svensson

2017-02-28 @ 21:29:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0