Garagedag

Denna dagen har bara sprungit iväg !
 
Kl 8 var vi i verkstan och har sen dess hållt på hela dagen, med enbart 30 min paus för lunch. Till en början gick allt jättebra och allas humör var på topp men ju mer klockan gick så började fler och fler saker krångla för oss, folk började droppa av och nu har vi till slut gett upp. Motorn är på plats för länge sen men tydligen så passade inte elen från den "nya" motorn till den gamla bilen. Ett problem som vi misstänkte men aldrig att vi anade att det skulle bli så stort. Förhoppningsvis får vi i ordning på det imorgon, annars vet jag inte vad vi tar oss till.
 
 
 
 
Som vi sa förut, folk byter motorer på sina bilar hit och dit utan problem och här står vi, dessutom med 4 och en halv utbildade bilmekaniker och kommer inte på en lösning. Suck !
 
Förutom alla vändor jag har gjort hem för att hämta bildelar under dagen så åkte jag hem för att mocka och ta in hästarna förut. Chilli hade dragit ut hela värmekabeln från badkaret i hagen. Tydligen så hade grannen försökt förklara för honom hur dum han var när han höll på på det viset men Cilli ville inte alls lyssna på det örat 😂
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0