Måndag

Måndag och ny vecka. Jag har startat min vecka på det lataste sättet jag kan komma på. Förutom tandläkaren kl 10 så har jag bara vart inne och slappat och grejat. Det svider lite när vädret har vart så fint men idag kan ha vart min sista hellugna dag för ett tag framöver.
 
Jag hade mina tankar på att ta in Chilli och tränsa honom för första gången men när jag såg hur han röjde runt i hagen med ögonen fulla av bus och jävelskap så puttade jag bort den tanken, haha. Men snart är det dags för honom att få en smak av vuxenlivet.
 
För övrigt så håller jag på att planera inför helgen. Då blir det som sagt lite ändring i stallet. Men jag håller på vad det handlar om några dagar till.
Med Sunnie är läget lite bättre. När jag tar in henne på kvällarna är hon knappt svullen, bara lite vid hasen. På morgonen är det lite värre men det går åt rätt håll i alla fall. Jag tänker att hon får vila tills svullnaden är borta och så kör vi igångsättning efter det. Och så måste hovslagaren komma ut eftersom hon går med en tappsko nu.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0