Modified Run & bröllop

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja, vilken helg !
 
Att köra Modified Run kan vara något utav det häftigaste och roligaste som jag har gjort inom bilvärlden. Så himla roligt att få se en massa snygga bilar och träffa nya människor ! Nu åkte vi tyvärr inte karavan hela vägen (eftersom vissa hade lite för bråttom att komma fram till checkpointsen först och blev av med sina körtkort) men det var väldigt roligt att glida fram på vägarna i en gemenskap. Äeh, det här måste jag bara göra om nästa år igen !
Om jag hinner ska jag sätta mig ner imorgon och skriva lite mer detaljerat och visa lite bilder. Tyvärr var jag dålig på att fota men om ni går in på #modifiedrun på Instagram så kan ni se en del av bilarna som var med och vad vi gjorde.
 
Vi avbröt Modified Run vid lunch igår, åkte till hotellet och checkade in och bytte om till finkläder. Sen åkte vi till kyrkan och fick vara med när Louise och Johan gifte sig. Festen efteråt höll på tills det blev ljust ute så jag är lite seg idag. Just nu är vi på väg hem igen efter brunch hos brudparet och jag ska pussa ihjäl hästarna när jag kommer hem ❤
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0