Dagens ridpass - Obama & Sunnie

Efter en rolig dag på jobbet så kom jag hem strax innan 17 och gick direkt ut i stallet. Obama var första häst ut.
 
Han gick som en klocka och har verkligen hittat framåtbjudningen. Det räcker att jag lägger om skänkeln och smackar lite så gör han en ganska bra fattning från trav. Vid ett tillfälle var det dock alldeles för roligt så han var bara tvungen att lägga in ett litet bocksprång. Tur för mig att han inte har styrkan att ta i ordentligt än, haha !
På hemvägen kunde han skritta avslappnat på långa tyglar. Duktig !
 
Sen var det Sunnies tur. Precis som i förra igångsättningen så har hon nerverna i styr och går faktiskt att arbeta lite. Jag hoppas verkligen att det håller i sig denna gången. Idag kunde jag inte hålla mig utan smög in en kort galopp och jag tror att hon uppskattade det lika mycket som jag.
 
Nu har jag gjort stallet och ska hoppa in i duschen. Mellan ridningen och stallet så hann jag dessutom laga mat till mig och Tompa. Jag vet inte riktigt vilka extrabatterier jag går på för tillfället men jag älskar att jag äntligen känner mig motiverad till hästarna och att det känns som att jag mår hyffsat bra. Med tidigare erfarenhet så vet jag att jag får mer sug till ridningen när jag har två hästar igång och har saker att göra hela tiden.
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen trilla i säng. God natt !
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0