Dessa hästar..

Igår vid insläppet så slet sig Chilli och Obama och sprang till skogs. På vägen dit snubblade dom båda två över ett taggtrådsstängsel och till historien hör också att vi bor på en liten "ö" ute i en mosse. Jag var livrädd att dom skulle ta sig ut på mossen och gå ner sig. Som tur var så stannade dom upp vid kanten till mossen så dom sen kunde ledas tillbaka till stallet. Där spolade jag av dom och visiterade dom.
Obama kom lindrigt undan med bara några skrapsår på insidan av ena bakbenet och han såg fräsch ut idag. Chilli däremot har lite djupare skrapsår högt på frambenen och småsår på bakbenen som även har svullnat upp. 
Så himla oturligt och onödigt men ändå så typiskt mina två gangstrar, dom har vart riktiga pain in the ass att leda till och från hagen det sista. 
Jag hade löshoppning inplanerad för dom båda idag egentligen men jag fick avboka (igen !) och får hoppas på bättre tur om två veckor. Om inte annat så får dom väl ha boxvila dagarna innan 😂
 
Idag har jag hunnit måla hyllan i sadelkammaren. Jag har förresten fått in el nu så jag har både ljus och värme. Underbart ! 
Jag har joggat Sunnie en kortis, som kändes superfin, och sen har jag gjort stallet. Nu ska jag och Tompa äta kvällsmat och spendera den sista timmen av kvällen i soffan.
 
 
Chillis ena framben.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0