Dagens ridpass - Obama & Sunnie

*Detta inlägget skulle publicerats igår*
 
Alltså, vad är grejen med vädret just nu ? I lördags var det så varmt att jag kunde gå i linne, idag haglade/snöade det när jag red. Kom igen Maj, jag vill ha vårvärme !
 
Jag joggade båda hästarna lätt idag. Dels för att dom har vilat och så tänker jag att om jag börjar försiktigt så kanske mina höfter orkar med.
 
Båda var faktiskt riktigt fina. 
Obama blir mer och mer ridbar för varje ridpass. Han börjar bli bärig i skritt och trav och så länge jag behåller stödet i handen och lägger på lite ben i galoppen så är den ganska trevlig också. Nästa steg blir att ta oss till padock oftare och börja visa honom bommar, vilket jag hoppas att vi ska kunna göra snart.
 
Sunnie var mjuk och fin idag. I skritten är hon lite ostadig men i trav och galopp var hon en dröm. Som jag har skrivit innan så är det så roligt att hon går att rida hyffsat ute på grusvägarna igen !
 
Hästarna har gått ute några nätter det senaste men ikväll fick dom komma in. Det är riktigt kyligt och det hänger regn/snö i luften och då vill jag att mina hjärtan ska kunna sova torrt och varmt.
 
 
Jag och Sanna från i lördags får stå för dagens bild. Vi hade en riktigt grym kväll ! Hur många liknande bilder på oss har vi inte 😘
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0