Obama halvklippt

Här om dagen så köpte jag och mamma en begagnad klippmaskin. Vi har gjort det en gång tidigare, förra vintern, och när den gick sönder efter en och en halv häst sa vi: aldrig mer. Tills nu då, tydligen.
 
Jag är nöjd med maskinen. Skären är näst intill nya så det blir lite randigt osv men det tycker jag alltid att det blir. Den är väldigt vinkelkänslig så nu måste jag lära mig att hålla maskinen rätt, haha !
Och bäst av allt, den blir inte varm. När jag hade klippt klart Obama så var den knappt ljummen.
 
Obama var inte alls rolig att klippa idag. Det var visserligen bara andra gången han klipptes men förra året var han ganska snäll. Jag kommer ihåg att han måttade ett bakben mot mig någon gång men jag kunde klippa bakom öronen och ganascherna utan problem.
Det gick inte idag. Jag fick inte komma i närheten av öronen så där ser han förjäklig ut och att klippa ganascherna var bara att glömma. När jag klippte honom på magen så siktade han verkligen på maskinen med bakbenen så jag fick ryta ifrån ordentligt en gång när jag nästan blev träffad. Efter det var han bättre och siktade i alla fall inte lika noga.
 
Så nu står han med ett tjockare täcke och myser i boxen, alldeles randig. Tur att det inte syns om några dagar. 
Fördelen med att ha egen maskin nu är att jag kan klippa honom oftare så att han förhoppningsvis vänjer sig. Målet är att kunna helklippa honom till våren.
 
 
 
Bara lite förnärmad och kränkt 😂
Imorgon ska vi klippa mammas hästar och förhoppningsvis blir dom inte lika randiga eftersom dom står still.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Dom blev lika randiga även ifall de stog still 😂😂

2017-11-18 @ 19:36:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0