Lördagen

Gårdagen var fullspäckad på ett härligt sätt. 
 
Mamma kom hem till mig lite innan 10. Då hade jag nästan gjort klart stallet.
Vi red ut en kort tur, mamma på Obama, jag på Chilli och Tompa ledde Sunnie. 
Så okomplicerad unghäst jag har ! Jag longerade honom några varv och satt sen upp och skrittade efter dom andra. Visst, det var vingligt och han har inte förstått styrningen än men han gör ändå sitt bästa. 
På vägen hem travade vi några meter och redan nu är hans trav magisk. Jag längtar till våren när jag kan börja rida in honom mer ordentligt. 
Dom sista 100 metrarna var han trött så jag hoppade av och ledde honom hem. Viktigt att inte överarbeta, det ska hela tiden vara roligt.
 
 
 
 
Sen åkte vi vidare till mamma och red ut på hennes hästar. Jag red Rut och hon var pigg men trevlig.
 
 
Efter det så åkte vi till Bjertorp där jag red en nordsvensk som har fått lite för mycket överskottsenergi. Han testade ordentligt men var sen duktig.
 
Sista hästen var Sannie. Vi red en längre tur på ca 1 mil och det uppskattade damen. Hon fick välja tempo själv i galoppen imellanåt och hon frustade glatt vartannat galoppsprång. Jag har sån träningsvärk i vaderna idag efter att ha stått i lätt sits länge 😂
 
Jag åkte direkt från Sannie till Fredrik och Malin som bjöd på husesyn i deras nya hus och så fick vi god kvällsmat. Mysigt med alla vänner närvarande ❤
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0