Höstens planer

Nu är hösten verkligen här. Kyla och regn flera timmar i sträck, usch. Jag som har stormtrivts i sommaren och värmen som Sverige har haft i år har nu gått in i världens höstdepression. Helst av allt hade jag velat dra täcket över huvudet och stanna i sängen hela dagarna. Men så funkar inte livet så jag försöker fokusera på det positiva hösten har med sig.
 
Chilli ska fortsätta sin utbildning. Nu i slutet av augusti ska han långsamt sättas igång, först med lite basic promenader för hand och longering, sen ridning. 
Under senhösten ska han också hoppas in för att ligga bra i fas för att kunna kvala till 4årschampionatet nästa år. Det ska bli så spännande !
 
 
Sunnie ska börja ridas efter sin dräktighet. Tanken är att hon ska komma tillbaka till riktig träning några år innan hon kommer förtidspensioneras när Cotten ska ridas in på riktigt. Med förtidspension menar jag inte att hon bara ska gå i hagen. Hon ska fortfarande ridas men kanske mer sporadiskt när jag har tid och inte så krävande ridpass. Det tror jag att hon kommer trivas ypperligt med, mitt hjärta ❤
 
 
Hoppträningarna drar igång igen. Jag vet inte hur mycket jag kommer vara med själv i höst men bara att åka och kolla på träningar brukar höja motivationen några snäpp.
 
 
Jag ska nog överleva denna hösten också, även om det inte känns så just nu, haha.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0