Hänt sen sist

 
 
1 december idag, och det ser ju inte riktigt ut som på bilden när man kollar ut genom fönstret. Men vi hade några dagar med -10 i veckan och jag får säga att jag föredrar nog +5 och regn.
 
Imorgon är det Chills "tävlings"debut. Vi ska hoppa 40cm i Varas fina ridhus och det var också där vi hoppade senast. Egentligen skulle vi kommit iväg och hoppat en gång till innan imorgon men Chills fick ett sår på insidan av vänster fram. Så han har fått några dagars extra vila, istället för den uppladdningen jag hade tänkt från början. Men att jogga runt 40cm ser jag inte som fysiskt ansträngande, det är mer hans huvud som får jobba. 
Jag har tömkört honom en gång, då gick han riktigt fint och jobbade på bra. Några longeringar, bland annat igår, där han gjorde flertalet skutt rakt upp i luften med alla fyra ben åt alla håll, haha ! Han ser riktigt fräsch ut just nu och han har stått lindad fram på nätterna för att hålla eventuell svullnad nere. 
 
Om en stund ska jag gå ut i stallet och mocka och förbereda inför imorgon. Putsa utrustning, putsa på Chills och börja packa. Helt sjukt att hans första tävlingsdag är här !
 
För att uppdatera er lite om Cotten då. Han fick sin sista grundvaccinspruta igår och i samband med det fick han träna på att stå inne själv en stund. Han gick snällt med mig till och från stallet och väl i boxen gnäggade han och gick runt lite. Men han stog och åt emellanåt, så det ska nog inte bli alltför svårt att ha honom själv framöver.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0