Dåligt flyt

I söndags var jag och Sannie iväg på P&J i Lidköping. Jag hade ganska höga förväntningar efter våran senaste tävling i Trollhättan där det gick riktigt bra. Det gjorde det tyvärr inte i Lidköping. Sannie stog emot och i första rundan vet jag inte hur många stopp vi fick. I andra rundan fick vi bara ett stopp på vattenmattan, så den rundan var bättre, men jag fick kämpa.
Det är väl bara att träna vidare och hoppas att spänningarna släpper snart. Så tråkigt att behöva ta ett steg tillbaka igen bara.
 
Igår longerade jag Obama då jag hade sån nackspärr. I vänster varv var han fin, lite snubblig på grund av styltorna han fick i fram men fin. När vi bytte över till höger varv så var han halt. Han som har känts så fräsch det sista, så himla tråkigt. Så på lördag kommer hans ägare och tittar på honom så får vi se hur vi går vidare.
 
Igår hade vi för övrigt -18 och strålande sol. Jättehärligt, men mindre kul när bilarna krånglar. Tompas bil hade frusit och eftersom den inte fick något vatten så kokade den på väg till jobbet igår. Så jag fick snällt åka och hämta Tompa och hans bil, det är inte första gången det händer, haha !
Så ja, lite dåligt flyt just nu men det vänder väl snart förhoppningsvis.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0