Hoppträning Sten

I onsdags hopptränade jag och Sannie för Sten. Hon hade två lugna dagar måndag och tisdag, plus att hon var nyklippt, så det var en pigg dam jag hade att göra med. Vid ett tillfälle gjorde hon till och med något som liknade en bockning, haha !
 
Det var inte vår bästa träning men det gick ändå inte dåligt. Hon har som sagt blivit mer självsäker, vilket gör att hon gärna fattar egna beslut lite då och då. Det i kombination med att hon är pigg och har hittat en ganska bra galopp gör att jag nu måste ändra om min ridning. Det tar ett tag för mig då det är så mycket att tänka på.
Bara för att hon är pigg och springer så får jag inte tappa benen, tvärtom så måste jag driva ännu mer. Samtidigt så får jag inte bli fast i handen utan måste göra tusentals halvhalter och vara konsekvent att dom går igenom. Jag vill ha henne mer på bakbenen så att vi har lättare att få en bra distans till hindren. Och så behöver jag använda rösten och det har jag faktiskt blivit bättre med. 
 
Det var en rolig träning, där uppvärmningen med travbommar och skänkelvikning gjorde henne fin. Nu ska vi bara samarbeta bättre så blir detta toppen !
 
Fotograf: Alice Widarsson
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0