Trasig luft

Jag kom så långt som till Alingsås innan luften gick sönder. Målet var incheckning inför Modified Run i Malmö. 
Nu sitter jag här och svettas ihjäl. Som tur är kommer Tompa om en liten stund så får vi se om det går att laga eller om jag får skippa Modified i år.
 
 
 
 
 
 
 

Trasig luft

Jag kom så långt som till Alingsås innan luften gick sönder. Målet var incheckning inför Modified Run i Malmö. 
Nu sitter jag här och svettas ihjäl. Som tur är kommer Tompa om en liten stund så får vi se om det går att laga eller om jag får skippa Modified i år.
 
 
 
 
 
 
 

Återbesök

 
 
 
 

New in

En Audi a4 b8 S-line -14 står nu här hemma på gården 😍
 
 
 
 
 
Gammal vs ny.
 
 
 

Vi som älskar 90-talet

Igår hade vi en fantastisk dag på bananpiren i Göteborg. Många artister såsom Dr Alban, Paradisio, Marcoolio, E-Type och Scooter, grymma DJ's och otroligt väder. 
Idag är jag halvt handikappad men det var värt det 😂 
 
 
 
 
 
 

Till Salu

Det händer en del just nu, mest på bilfronten.
 
I veckan köpte Tompa en Transporter som vi ska bygga ljud i under vintern. Det kommer förhoppningsvis bli ett riktig extremt bygge så jag kan rekommendera er att lyssna nästa säsong 😉
 
Vi letar också en nu Audi. Lite sorgligt då våran trotjänare vi har nu har vart så otroligt lojal. Men det är dags för något nytt och vi har eventuellt hittat en vi fastnat för.
 
Därmed har vi två bilar till salu. 
Skoda pickup, lite rostig men annars en toppenbil. 6000:-
Audi a4 2.0 tfsi Quattro. -06 som gått 31xxxx mil. Riktigt bra bil, tyvärr rostig i skärmkanter fram och baklucka. Några större stenskott. Hål i avgassystemet, en vacuumslang i motorrummet som behöver bytas och ej fungerande handbroms. 37500 :-
 
Kom och köp !
 
 
För övrigt så har jag gått på semester, 3 veckors ledighet väntar !
 
 
 

"Mys"kväll..

Tompa jobbar kväll på Ullevi och jag tänkte ha en lugn myskväll för mig själv hemma i soffan. Kolla chick flicks, äta massa godis, ni vet.
Men när jag kommer hem så funkar inte Internet. Försöker få tag på en hög olika människor som ska vara ansvariga och har nu suttit i telefonkö i över 30 min. Kul !
 
 
 
 
 

Isisar

Idag har jag ridit islandshäst och töltat för första gången. Fina Gutten !
 
 
 
 
 
 
 

Intensivt

Jag har kommit in i en deppig period igen. Det var evigheter sen jag kände såhär, så länge sen att jag knappt kommer ihåg sist gång. Det har nog kommit smygandes utan att jag har märkt det. För jag har ju faktiskt blivit bättre på att tänka positivt och att blicka framåt. 
 
Men jag vet precis vad som orsakar det denna gång. Så skönt att man vid 27års ålder äntligen kommit på hur man fungerar, haha !
Det har vart en intensiv vår med få men stora saker/event.
Allt fölvakande och planerande inför fölningen.
3års och alla förberedelser som hör till.
Mamma och Johans bröllop där jag var toastmaster.
 
Nu står jag här, i juli månad, och allt är bara över. Allt har som tur är gått bra men nu känns det såklart tomt. Jag har dessutom ingen egen häst att rida och då brukar jag känna mig rastlös och handfallen. 
Om bara några få veckor ska jag köra Modified Run och bilen är inte klar och vi vet inte säkert om den kommer bli klar. Det hjälper inte ångesten direkt.
 
Förhoppningsvis blir det inget långvarigt, jag är inte van att känna såhär längre så jag vet inte hur jag ska hantera det. Som tur är har jag bara en veckas jobb kvar innan det är dags för semester, det känns som att den är extra välbehövlig i år.
 
 
 
 
 

Återförening

 
 
 
 

Jordgubbens Dag

 
 
 
 

RSS 2.0