Egen träning

Nu när Chills ska komma igång ordentligt inför sin första tävlingssäsong krävs det också att jag själv är i form för att vi ska kunna prestera så bra som möjligt. Jag har gått upp alldeles för många kilon i vikt nu när jag inte har hållt igång på snart ett år. 
Hade jag fått drömma skulle jag vilja väga runt 70kg, vilket är nästan 20 kg mindre än min nuvarande vikt. Fast egentligen bryr jag mig inte så mycket om vad vågen visar utan jag vill känna mig bekväm i min kropp och inte så obalanserad och förhindrad som jag känner mig nu. Sen är Chills en smäcker häst så att ligga runt 70 kg skulle såklart underlätta mycket för honom. 
 
Egentligen skulle jag påbörjat träningen i somras, för att vara där jag vill nu när Chills ska sättas igång i mitten av januari. Men jag är lat av mig och höstens mörker har inte direkt hjälpt motivationen. Men nu när det närmar sig så är det lättare att fokusera.
Under Sunnies igångsättning har jag valt att promenera med henne istället för att skritta uppsuttet. På så sätt får jag motion och så får hon skritta fritt utan extravikt. Igår och idag har jag dessutom cyklat en mil/dag på motionscykel och det har jag tänkt fortsätta med i stort sett varje dag. Lite styrkeövningar som armhävningar, situps och squats här hemma och godis mm enbart på helgerna så hoppas jag vara på rätt väg. 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0