Hästar finns inte

Jag antar att ingen har missat facebookgruppen "Hästar finns inte" vid det här laget ?

Jag tycker gruppen är så sjukt rolig ! Hur kommer man ens på att starta en sån grupp ? Haha, där har vi humor !
Vissa går lite överstyr kanske men så är det väl med allt. 


Tyvärr så finns det också alldeles för många überseriösa hästmänniskor som inte har någon humor alls och som inte vet vad skratta är. Dra lite på smilbanden och släpp det där kontrollbehovet en stund !
Kan ni mot förmodan inte hitta ett litet skratt inom er så tycker jag att ni ska hålla er borta från sidan helt. Det finns faktiskt vi som tycker den är rolig ;)






.



En vän är en ängel som lyfter dina fötter när dina egna vingar har glömt bort hur man flyger ♥




Ännu mer träning

Onsdag idag och Tompa åkte iväg på jobb i Göteborg för några timmar sen. Sen dess har jag försökt roa mig med att lägga upp nya bilder och organisera i mina mappar på Facebook men det hjälpte inte, jag är uttråkad ! Jag kommer dessutom få vara själv tills någon gång inatt då han kommer hem. Jag är verkligen ingen ensammänniska..

Imorse gick vi upp tidigt och fortsatte Tompas träning. Idag fick han faktiskt till en trav i lagom tempo som han kunde rida lätt till. Det såg jättebra ut, nu ska vi bara få fram den traven på tävlingen.
Jag själv red också lite och till en början gick Sunnie med handbromsen i hela tiden. Så fort jag tog en halvhalt ville hon sakta av. Hon får såna perioder ibland och då är det bara att rida några övergångar och rejsa lite i galopp så släpper det igen, och efter det var hon superfin :)

Jag är förväntansfull inför söndag !

Om en stund ska jag gå ut och fixa stallet och sen lär jag väl hamna här igen.





Färdigtränat för idag

Träningen idag gick bra men vi uppnådde inte riktigt alla mål jag hade satt upp. Imorgon bitti går vi upp tidigt så att Tompa hinner öva lite mer på att trava och styra samtidigt. Ingen mer hoppning innan tävlingen, hoppningen klarar han utmärkt.

Han klarade faktiskt ett hinder i galopp idag till och med ! Lite överkurs visserligen och han blev väldigt förvånad när Sunnie började galoppera men han satt kvar och lyckades styra på hindret. Duktigt, och jag är så stolt över min ambitiösa pojkvän ♥
Det är synd att tävlingen bara blir en engångsgrej för jag tror han har potential till mer. Det kanske är tur dock, annars kanske han börjar konkurera mot mig ;)

Jag satt upp på Sunnie och kände på henne också och hon var lite seg för dagen. Hon ville inte riktigt ta skänkeln framåt och var grinig emellanåt. Vi hoppade några språng på kanske 50 cm och hon hoppade väldigt platt och snålt. Förhoppningsvis vaknar hon till lite på söndag när vi kommer iväg. Det var ju ca 5 månader sen hon var iväg någonstans så något annat förväntar jag mig inte :)


Jag och Duff, Daniel, Tompa och Sunnie.



Nu avslöjas hemligheten !

Okej, eftersom Tompa gick ut och avslöjade hemligheten på Facebook igår kväll så kan jag nu skriva ut den här.

Det är inte bara jag som ska tävla på söndag. Jag har lyckats övertala min älskade pojkvän att starta Sunnie i hela 30cm ! Hur coolt är inte det ? :)
Han är dock säker på att söndag kommer vara hans sista dag i livet och börjar väl få lite smått ångest över det hela. Det kan ju bero på att han aldrig har hoppat ett hinder med en häst i hela sitt liv och jag tvingar honom att trava runt hela banan OCH ärevarvet, om när han nu kommer till prisutdelning. 

Så nu ska vi gå ut och hårdträna. Planen är att han ska kunna hoppa 30cm, trava och svänga Sunnie samtidigt när dagens träning är slut eftersom idag är sista dagen han hinner träna. Wish him luck ;)

Så om ni har tid att ta er till Essunga Ryttarförening på söndag så rekomenderar jag er att göra det. Det lär bli en spännande och underhållande runda. För er som inte kan ta er dit kommer film och bilder komma upp både här och på Facebook ;)


Tompa och Sunnie ♥




Hoppning på söndag

Nu är allt bestämt. 
Jag och Sunnie är anmälda till 80cm i Essunga på söndag. Behöver jag säga att det ska bli superkul ? ;)

Anledningen till att vi hoppar 80cm är för att Sunnie fortfarande inte är igång riktigt och vi inte har hoppat ett enda hinder på 5 månader. Vi hade lika gärna kunnat gå in och hoppa en 1m men jag vill inte känna någon press utan vi åker bara ut för att ha kul :)

Ni som har möjlighet att ta er till Essunga på söndag tycker jag ska göra det. Jag har en liten överraskning åt er ;)
Någon som kan gissa vad det är ?





Måndag

Ja, vad ska man säga ? Det är riktigt ruskigt höstväder ute idag.

Hästarna fick sin frukost inne imorse och när dem ätit upp så trotsade jag regnet och red ut Sunnie i skogen. Där var det riktigt surt och kladdigt men Sunnie höll sig på benen och var riktigt fin. Lite spänd men väldigt samarbetsvillig, vilket är kul !
Vi gjorde inget särskillt utan joggade runt en runda och Sunnie som inte är fullt igång blev lite svettig. 

Nu har jag och Tompa hamnat i Vara där vi ska spendera eftermiddagen. Ikväll åker vi ut till stallet för att mocka och ta in hästarna. 





Helg

Då går vi in på ännu en helg, dagarna bara rusar förbi ! Imorgon är det en månad till julafton, skrämmande..

I helgen blir det lite födelsedagsfirande och middag hos mormor och morfar. Annars har jag inget planerat så vi får se ifall det händer något roligt. Jag är sugen på en spontantrip, vart vet jag inte, men det hade vart roligt att komma iväg någonstans :)

Just nu sitter jag vid datorn och samlar energi. Jag tänkte pröva att rida i eftermiddag och för att jag ska orka det så  får jag ta det lugnt nu. Så ska stallet göras och sen ska kvällen spenderas i Vara.





En hemlighet !

Åh, jag har en sak som jag så gärna skulle vilja berätta för er. Det är så himla roligt så jag vet knappt vart jag ska ta vägen ! Jag har försökt pusha det här i typ 1 år och nu är det snart dags, om allt går vägen vill säga, och det hoppas jag verkligen.

Tyvärr så har jag lovat personen i fråga att inte säga något förrän det redan har hänt och jag måste (tyvärr) hålla det löftet.
Men när det väl har hänt så kommer det komma upp bilder och filmer och allt möjligt här och på Facebook, lita på mig !
Jag kan avslöja att det förmodligen kommer hända inom 2 veckor och fatta att jag ser fram emot det, hihi! :)


Kan ni gissa vad det handlar om ? ;)




God morgon



Ungefär så kändes det när jag skulle gå upp imorse. Som tur är så behövde jag bara ta bilen ut till Jonslund och släppa ut hästarna innan jag kunde lägga mig i sängen här i stället. Hur skönt som helst, särskillt när det gör ont i hela kroppen och i lungorna när jag andas. 

Det värsta är att jag verkligen skulle behöva rida Sunnie idag om vi ska åka iväg på träningstävling nästa helg. Det hade vart så roligt att avsluta vårat år med en bana, även om vi i såna fall bara ska hoppa 80cm.
Men jag tror inte jag vågar rida idag, jag vill inte riskera att bli värre. Hmm, jag kanske kan tvinga Tompa att rida idag ? Det tål att tänkas på ;)



Låttips

Jag slänger in ett låttips innan jag försvinner in i de rikas värld. 
En låt som är tidlös och så underbart bra ♥






Låttips

Jag slänger in ett låttips innan jag försvinner in i de rikas värld. 
En låt som är tidlös och så underbart bra ♥






Sjuk, sjukare, sjukast !

Var jag sjuk igår så är det ingenting jämfört med idag. Som Tompa alltid säger när han är sjuk: "Jag är döende !".

Jag fick avboka mötet på arbetsförmedlingen och tacka nej till att provjobba imorgon. Väldigt surt då jag antagligen inte kommer få någon mer chans på det jobbet men jag har inte så mycket att välja på..

Sunnie fick vila idag, så det enda jag gjort idag har vart stallet och ett snabbt besök på skroten. 
Nu ska jag fortsätta kolla på Gossip Girl och önska att jag också hade en obegränsad garderob !





Dagens ridtur

Regnet höll sig undan idag ändå, så otroligt skönt !

Sunnie kom ut på en joggingtur i ca 45 minuter. Hon var fin, lite okoncentrerad och försökte dra sig ur formen då och då men stundvis gick hon klockrent !
Jag red med Tretornstövlarna även idag och idag gjorde dem mycket ondare. Jag har blivit öm på några ställen på fötterna och har till och med fått ett blåmärke. Men det är bara att bita ihop tills dom är inridna, då kommer dom bli supersköna :)

Nu ska jag åka och säga hej på en vän och sen ska jag och Tompa mysa framför Scrubs :)





Tisdag

Idag är det riktigt tråkigt höstväder ute. Regnet har väl visserligen hållt sig undan men det dröjer nog inte länge innan regnet öser ner. 

Igår provred jag i mina Tretornstövlar och bara dom blir lite inridna så kommer dom bli nya favoriter ! Dessutom är dom sköna att gå omkring i, dock lite svåra att få på fortfarande. Men jag fortsätter invänjningen idag :)



Jag ska gå ut i stallet nu faktiskt. Egentligen borde jag inte rida då jag börjar bli sjuk men imorgon har jag planerat in en mysdag med Tompa så Sunnies vilodag får vänta till imorgon. Så ska stallet mockas som vanligt och hästarna ska få lunch. 



Stallet

Nu ska jag gå ut i stallet. Sunnie ska ridas och stallet ska mockas. The usual :)




Gästbloggning Evelin

Hej på er, Evelin här.

Jag har då fått den äran att gästblogga på Emelies blogg!

Tänkte jag skulle berätta lite om mig, min häst och hästar som har berört mig genom tiderna!

 

Ja, vem är då Evelin? Jag är en person som är uppväxt i den lilla orten Nossebro mitt emellan Göteborg och Skövde. Jag har i hela mitt liv haft ett stort intresse för hästar och började på ridskola vid 4års ålder!

Jag är nästan alltid glad och har väldigt mycket energi, jag spenderar 60 % av mina dagar i familjens ladugård och resterande i stallet och några timmar med killen min ;) Min dröm kanske inte är som andra hästmänniskors dröm, min dröm är att jag en dag ska kunna ta över min moder och faders gård.

Jag kanske borde berätta hur jag träffade Emelie?

Vi träffades också genom hästarna, hon tävlade Ponnyalsvenskan ihop med de tjejer där jag dagligen red J Sen efter något år så tävlade hon den hästen som jag tränade på veckorna. Så vi träffades en del i stallet.

 

Jag tar och börjar med små ponnyerna ;)

Hallå, hete den första ponnyn som jag skötte/hade hand om i rätt många år.

Hon stod på min grangård, Ett gottlandsruss som var så envis så de går inte å förklara, men oj oj oj vad jag lärde mig mycket under denna tiden, vi tolkade, vi lärde oss köra häst och vagn, vi hoppade ja vi gjorde allt med denna underbara häst <3 En lite rackarns C-Ponny. Med ett hjärta av gul långt där inne <3

Hon finns nu tyvärr inte kvar i livet, utan fick somna in nu i somras 19år gammal.



Nimbus hete den andra ponnyn som jag lärt mig otroligt mycket på, han ägdes av mina kompisar som hade växt ur honom så då fick jag ”ta över” honom.

Detta var den första hästen jag tävlade på, hoppade 70cm på banna och var så stolt! Hiih

Det var även denna ponny som jag flygit av mest ;) Men man lärde sig väldigt mycket. En liten C-Ponny om jag inte mins fel.

Detta var en ponny som tyvärr var damallergiker och fick för några år sedan avlivas.

Har tyvärr ingen bil på denna pojken L

 

 Esse Bestinet

Detta var min allra första foderponny. En D-ponny på 15år som jag lånade av pappas kompisar. Hon hade också ett ordentligt humör, vrf skaffa jag alltid sådana hästar? Hon var en klippa på allt vad uteritter kunde kallas, man kunde göra allt på henne, så länge de inte var i en paddock. När de kom fram hinder/ koner så var hon heltokig, de var enligt henne SÅ läskigt men efter 7 månader så gjorde vi en klubbtävling på 50-60cm, även om de gick fort så var de en början.

Tyvärr så åkte hon hem efter 8månader, då vi inte kunde ha häst över vintern.

Men jag lärde mig mycket och det var denna hästen som jag började rida på efter mina olyckor som orsakade lite för alvarliga olyckor. Men jag var nu äntligen tillbaka på häst ryggen!

 

Lillan

Fick jag nu låna under sommaren då ägaren ville ha henne på bete hos oss, En madam som vissa var skåpet skulle stå. Hon var 16år och tävlad upp till MSV I dressyren.
Hon var en prefekt läromästare att ha när ridskolan var stängd över sommaren! Men de blev mer av den varan för de e nu den hästen som gör min egen häst sällskap nu mera. Så hon lär få stanna här ett bra tag till!

Hon och jag ska eventuellt ut och tävla någon klubbtävling i dressyr.

Vad är bättre än att ha en läromästare på gården?

 

El Ninja

Min alldeles egna häst, som jag tog som foderhäst för snart 3år sedan.

En före detta travare som aldrig var startad men tränad, hon var riden i skog och mark inte direkt utbildad.

Där började våran resa om att skola om henne till Dressyr/hopp häst, Vi har nu under tre år tränat en massa dressyr, startat vår första klubb Dressyr med godkännda betyg, Vi gjorde en klubb tävling i hoppning där hon gick hyfsat för att inte vara van vid så mycket folk.

Men här fick vi tyvärr en ofrivillig paus hon blev konstig att rida så vi tog ut veterinären men de hittade inget, efter fem veterinär besök hittade de felet och hon är förhoppningsvis nu helt återställd så ha nu börjat sätta igång henne lite försiktigt. Så nu hoppas vi på att nästa år blir vårat med tävling träning och en massa taggande inför tävlingar.

 

Hoppas nu ni gillade att läsa om mig, vem vet vi kanske ses någon gång!

Om ni vill följa mig och min häst så kolla gärna in på min blogg

adifferentlife.bloggplatsen.se




19 november

Nu får jag passa på att skriva några rader när vårat internet funkar..

Hej ! 
Hur är det med er ? :)
Med mig är det bra, livet flyter på med samma innehåll som innan, förutom en nyfunnen vän. Sånt får mig alltid på bra humör så jag har vart glad det sista !

I helgen har jag umgåtts med Tompa och vänner och det har vart trevligt. God mat och dricka och vi har också fått gjort en del. 
Sunnie har ridits några dagar i rad nu och hon är pigg och fräsch. I lördags fick Duff följa med som handhäst och det gillade han ! Sunnie där emot var lite tjurig för att hon inte fick all uppmärksamhet själv.

Ni skulle bara veta vilket tävlingssug jag har nu, det är helt sjukt ! Det är nästan så jag överväger att åka och hoppa en Clear Round på typ 70 cm eller något, bara för att få komma ut. Jag får kolla upp om det finns någon bra tävling här i närheten ;)


Om internet håller sig fungerande så kommer gästbloggningen upp här alldeles strax, så håll utkik !






God morgon

Ja, det har vart tyst här, i know. Men som vanligt så har vårat internet preioder då det lägger av helt och då blir man otroligt avskärmad när man bor såhär mitt i skogen.
Därför tänkte jag åka in till Vara och äta lunch med Tompa. När han sen slutar jobba ska jag, Tompa och Daniel åka och gymma och sen får vi se vart vi sover inatt. Det är fördelen med 2 boende, man får lite variation ;)

Helgen har vart omtumlande, minst sagt, men egentligen ganska händelselös. Förutom att Sunnie vart iväg på äventyr i hagen och har småsår lite överallt. Därför har hon bara promenerats de senaste dagarna. 

Nu ska jag gå ut i stallet och fixa innan min lilla trip till Vara :)





Uttråkad

God morgon, god morgon !

Fredag idag och början på helgen, underbart ! Jag vill hitta på något kul i helgen, göra något spontant och bara njuta av att leva !
Tyvärr lär det ju aldrig hända så jag får väl styra upp något eget litet upptåg..

Humöret är bättre idag i alla fall, tur det. 

Nu ska jag gå ut i stallet. Det är det vanliga som ska göras, mocka och rida, och av någon anledning är jag inte särskillt motiverad till något av det. Dumma höst !

Senare idag är det dags för akupunktur igen. Och där sjönk mitt humör ett snäpp igen ;)





Rubrik

Nu är jag inne efter en del farande de senaste timmarna. 

Karins grav var jättefin, hon hade verkligen gillat den. Jag tog kort på hennes gravsten men jag kan tyvärr inte lägga över bilderna från mobilen till datorn då något krånglar.
Tankarna bara snurrade när jag stog vid hennes grav och trots att jag kunde läsa Karin Hallén på gravstenen så är det någonting som gör att jag inte kopplar, jag förstår fortfarande inte att det är sant. Kanske är det ett sätt att skydda mig själv, ett önsketänkande.. 

När jag kom tillbaka från Sollebrunn åkte jag och Tompa och hämtade hö och halm till hästarna, mockade och tog sen in dem. Så nu står dem och tuggar på sitt hö och jag själv ska hoppa in i duschen. 
Imorgon ska jag på ackupunktur igen så jag ska börja samla mod redan ikväll. Ångest !

Jaja, vi hörs imorgon igen !





En förlorad vän

Nu ska jag sätta i min nybrända skiva i bilen, höja tills det inte går att höja mer och så ska jag köra till Karins grav. Jag har inte vart och hälsat på henne någon gång än så jag vet inte vart hon ligger. Förhoppningsvis hittar jag henne ändå.


Jag saknar dig, vännen ♥




Sunnies Grästorpsfans !

På en tävling i Grästorp i somras fick Sunnie några beundrare efter hennes fina runda i 90 cm !




Jag klandrar dem inte, Sunnie är snygg ! ;)




Låttips !

 


Eller, om ni föredrar:






8 november

God morgon.

Jag har vart uppe sen 7, åkt hem från Vara och släppt ut hästar och kört småsyskon till bussen. Sen fastnade jag framför datorn där jag brände en ny skiva till bilen, den jag har i nu är från midsommar och det är bara 19 låtar på den. Räääätt tjötig att lyssna på kan jag säga !

Idag är en sån där dag då jag tillåter mig själv att vara deppig och dessutom är besviken på alla i min närhet. På min pojkvän för att han beter sig som jag vet inte vad, på vänner för att de inte finns där för mig när de vet att jag behöver stöd. Men vem behöver pojkvän eller vänner i sitt liv. Ensam är stark, right ?

Ja, ni hör ju hur mina tankegångar går idag, inget vidare. Men jag ska försöka att inte ta ut det allt för mycket på bloggen.


Tur att det finns någon som har min rygg..




Det värsta jag gjort !

Ackupunktur är nog något utav det värsta jag gjort, fy fan vad obehagligt det var och vissa nålar gjorde riktigt ont !
På fredag är det dags igen och imorgon ska jag försöka få tag på min läkare för att få en röntgentid.

Nu sitter jag hemma hos Sanna och har snott hennes dator en stund. Vi njuter av att det är lillördag med cider och pojkarna håller på och lagar mat. Vardagtslyx kallas det ;)

Mamma och Johan tar in hästarna ikväll så sover jag och Tompa i vara. Tack mamma :)

Hörs imorgon !





Låttips

 




Nervös

Nu har jag vart inne från stallet en stund men jag har ändå inte fått upp värmen än, fy vad kallt det är ute ! Jag är verkligen ingen vintermänniska..

Sunnie var samarbetsvillig idag och skötte sig bra om man bortser från en liten incident. Vid ett ställe på grusvägen såg hon något väldigt farligt som inte jag såg och flög några meter ut i åkern. Jag har ingen aning om vad hon blev rädd för, de andra gångerna vi red förbi samma ställe blev hon också rädd och spänd men höll sig i alla fall i skinnet. Min lilla fjanthäst, hon ser ju spöken överallt !

Under tiden jag vart inne har jag skrivit färdigt juridikuppgiften och skickat in den till min lärare. Jag hoppas det är sista gången jag behöver bråka med den där juridiken nu men tyvärr känns det inte så. 

Nu ska jag slappna av en stund och försöka koppla bort tankarna på alla nålar jag kommer ha i mig om 3 timmar. Ucsh och fy !


Happyface !




God morgon !

Onsdag morgon och jag är sjukt nervös inför den där ackupunkturbehandlingen senare idag. Jag kanske skulle "glömma av" att jag skulle dit ? 
Nej, skämt åsido, jag hoppas verkligen att det hjälper men kan nästan lova att det inte kommer göra det. Kan man laga en omformad disk genom att köra in en nål i en viss punkt ? Don´t think so..

Nu ska jag i alla fall ut i stallet för att mocka och rida. Lika bra att rida direkt på morgonen idag, innan det börjar regna.

Yes, så är planen. Hörs senare !





På gång

Som ni ser nu så har jag fått upp en ny header, visst är den fin ? Jag är supernöjd !
Dock skulle jag velat ta en ny bild på mig och Sunnie och ha som header men det kommer väl med tiden.

Under veckans gång kommer ni förhoppningsvis märka lite andra ändringar på bloggen, det kommer komma efter hand i den mån jag och Tompa hinner pilla med utseendet på bloggen.

Nu ska vi kolla på Scrubs och sen är det dags att sova. Jag ska ju på ackupunktur imorgon och behöver samla mina krafter (och mod !) tills dess. Usch, jag som är nålrädd.. Önska mig lycka till !

God natt, så hörs vi igen imorgon :)






Designarbete

Nu är hästarna är inne och tuggar på sitt hö i sitt nystädade stall.
Åh, vad jag önskar att jag hade lagt igen ojämnheterna i stallgången i somras för övrigt, det hade sett så mycket snyggare ut ! Jag tänker ju varje år "Det är ingen idé att lägga ner för mycket pengar på detta stallet eftersom vi snart ska flytta". Det har jag sagt i snart 3 år, kanske dags att tänka om ? 
Jaja, stallet har ju fått lite färg i alla fall så liiite påkostat är det ju ;)

Nu ska jag och Tompa sätta oss och pilla med en ny design på bloggen. Jag känner för lite nytt nu, det är trots allt nästan ett år sen den här designen kom upp, och jag har en stilren plan i huvudet som jag ska försöka fixa. 


Så ursäkta röran, vi bygger om !




Träna

Nu är stallet färdigt, städat och snyggt och redo för hästarna att komma in sen ! 
Tyvärr fick Sunnie vila idag då en utav hundarna sprang bort. Det gick åt tid att leta efter henne och sen blev det mörkt och började regna. Jag hade gjort vad som helst för äga ett ridhus en dag som denna, tänk vad underbart..

Nu ska jag ställa mig på crosstrainern en stund och jag tänkte effektivisera mera (Tompa och Daniels fina utryck) och kolla på Desperate Houswives samtidigt. Då tänker man ju knappt på att man förbränner kalorier ;)






6 november

Hello !

Idag skiner solen underbart ute och det är sådär kyligt som det bara är precis innan vintern kommer. 
Om en liten stund ska jag gå ut och rida min fina häst, förhoppningsvis gör Tompa och Stina oss sällskap. Sunnie håller sig mycket lugnare med sällskap, blir mer avslappnad och kan lättare komma till arbete. Och det är ett ridpass med kvalitét vi siktar mot idag !


Snart kommer det upp en gästbloggare här på bloggen så kika in med jämna mellanrum för att inte missa något ;)

Och för att tillägga något ohästigt såhär på slutet så har Tompa precis beställt hem extensions till mig. Mitt hår har ju blivit så tunnt så det är behövligt !


Världens vackraste häst ♥




Måndag kväll

Usch, det där med att ta tag i bloggen går inget vidare ! Jag är motiverad till att uppdatera bloggen men kommer inte på något intressant. Några tips ? :)

I helgen har det vart fullt upp. Bland annat var jag på en super duper awesome halloweenfest i lördags, tror inget kommer slå den alltså. Jag tror för övrigt att jag skulle behöva byta namn på bloggen då det är lika mycket vardagsinlägg som hästinlägg nu för tiden ;)

Sunnie blev riden i lördags, hade en vilodag igår och reds idag och hon har vart pigg och fräsch båda gångerna. I lördags blev hon till och med lite studsig i galoppen, hon tror nog att hon är en liten b-ponny min sötnos, haha !
Jag ser fram emot att rida imorgon. Då ska vi träna lite skänkelvikning och övergångar för att få Sunnie lite mer uppmärksam på mig.

Annars händer det inget spännande, hösten kommer ju med sitt mörka, leriga väder vilket gör mig omotiverad till det mesta. Men snart kommer snön (tyvärr får jag väl säga) och sen kommer den efterlängtade våren !

 



Fredag

Fredag och snart helg. Eller ja, jag som arbetslös har ju nästan helg hela tiden. BIG like !

Hästarna är ute i hagen och stallet är mockat. Förhoppningsvis är det uppehåll i eftermiddag så jag kan rida Sunnie.

Nu ska jag åka till Johanna och få lite hjälp med en juridikuppgift. När den är färdig är det bara matten som ska läsas upp och sen kan jag börja plugga om jag vill.  I vilket fall så är det skönt att ha allt färdigt så jag slipper tänka på det.






Morron !

Hela degan var fullspäckad med ikea igår som ni säkert förstog. Jag fick nästan köpt färdigt alla julklappar, förstår ni hur skönt det känns ? Plus att några saker fick följa med hem till mig själv också. Men jag blev dock besviken på hästavdelningen, jag hittade inget som var sådär "Det ska jag ha !". Så det enda jag köpte från hästavdelningen var en mössa till mig själv. 

Idag blir det ännu mera shopping, jag ska nämligen hämta ut mina stövlar hos Skara Hästsport. Oh happy day ! 
Sen ska jag förbi arbetsförmedlingen och lite såna tråkiga saker som måste göras.

Nu ska jag ut i stallet och släppa ut hästarna och så ska jag mocka. Hörs sen !






RSS 2.0