Uteritt, kantareller och paj

Det har vart en lugn och skön dag idag, förutom att våran tvättmaskin gick sönder förut. Nu letar vi en ny begagnad men utan framsteg än så länge.
 
Sunnie och jag skrittade i skogen och runt terrängbanan som jag var med och byggde tillsammans med AS i våras. Det suger att vi inte får hoppa något av hindren eller knappt ens skritta över dom.. Men vi hade mysigt ändå och hade inte så många blinningar med oss trots att vi red runt kl 15. 
 
Platina fick vila från longering och ridning idag, det är lätt att stressa fram och det är oftast då bakslagen kommer. Det är bättre att ta det lugnt och vara på den säkra sidan. Dessutom så har vi inte bråttom på något sätt. 
Jag ledtränade i alla fall Chilli och Platina själv idag, i både halt, skritt och trav och det gick faktiskt riktigt bra ! Platina var lite irriterad på blinningarna men Chilli skötte sig felfritt. Det ska nog gå bra på fölvisningen den 16e :)
 
När jag skrittade Sunnie i skogen så såg jag några kantareller som jag åkte förbi och plockade på vägen hem. Det är säkert 10 år sen jag plockade kantareller senast och jag har aldrig tidigare stekt dom heller så jag är lite nöjd med mig själv faktiskt, haha !
Jag plockade också hallon som jag ska ha tills imorgon och rabarber hemma hos mamma som Tompa gjorde rabarberpaj av. Så gott !
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0