Hakuna Matata

Jag ska inte säga att allt känns bättre idag men vissa dagar får jag bara blunda och låtsas som att det regnar, annars går jag under av allt negativt tillslut.
 
Jag är ganska bra på att fokusera på allt dåligt i mitt liv istället för att tänka på allt bra jag faktiskt har. Därför tänkte jag skriva ner några positiva delar i mitt liv här:
Jag har en underbar liten fölunge i stallet som kommer bli talangfull, sanna mina ord ! Min bästa vän är visserligen skadad men hon är fortfarande i livet och det är huvudsaken.
Jag har en underbar pojkvän och fina vänner som alltid finns där, även om jag puttar bort dom med jämna mellanrum. Gud förbjude att jag skulle berätta vad jag egentligen känner liksom. 
Jag och min pojkvän bor i ett jättemysigt hyreshus och äger 2 snygga bilar och en stor hästtransport. 
 
Ni får gärna göra likadant i kommentarsfältet, skriv vad som är positivt i ert liv just nu ! Ibland kan man behöva få ner det i text för att verkligen inse allt bra man faktiskt har i sitt liv :)
 
 
 
 
 
 
 
 

Ledig tisdag

Hej mina vänner !
 
Det är tisdag idag och det är min lediga tisdag dessutom. Jag kände i helgen att jag var på väg att bli sjuk och det har inte släppt än så jag tar det ganska lugnt idag.
 
Imorse var jag och besiktade Imprezan som fick med sig fyra 2or hem. Det allvarligaste var ABSen och där vet vi vart felet sitter så det blir inte så meckigt att laga. Annars var det några trasiga damasker (inte benskydd, benskydd finns inte på bilen ! Fast man skulle nästan kunna säga att dom fungerar som benskydd på bilen i och för sig, hmm..) trasigt backspegelglas och en trasig nummerplåtsbelysning. Faktiskt helt godkänt och billigare att laga än vad vi trodde det skulle bli. 
 
Resten av dagen har jag vart hemma. Jag har ätit ostbågar till lunch, fixat naglarna samtidigt som jag har stoppat in Riesen i munnen och kollat på SATC. Åå jag har faktiskt städat här hemma också, så dagen har inte vart helt oproduktiv. När Tompa kommer hem ska vi dessutom göra klart det sista grovjobbet på vindskjulet så att hästarna kan gå in där. Så underbart att slippa tänka på det sen.
Hästarna ska få sin havre och sina dagliga pussar. Blir vi klara i tid ska Chilli träna på att ledas i grimma.
 
Bara en helt vanlig tisdag. 
 
 
 
 
 

Sannie 24/6

I onsdags fick jag låna Evelins fina Sannie och rida en sväng i padocken. Det var roligt att komma upp på hästryggen igen men också otroligt jobbigt. Det är sjukt vad fort man tappar muskler och kondition alltså ! Man ser tydligt i bildspelet vart jag börjar bli trött någonstans, haha !
 
Sannie är en sån häst som behöver en ganska lång framridning för att komma igång. I början kan hon kännas lite stel och stum men på slutet mjuknar hon fint ! Tyvärr så avslutade jag ridpasset ungefär när hon släppte efter men hon hade vilat några dagar och jag kände att jag inte ville pressa henne för hårt. (Och så kan det vara så att jag inte orkade riktigt heller, hehe..)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nu är det Imprezans tur

 
 
Håll tummarna !
 
 
 

..

Vissa dagar är bara allt jag gör och säger fel. Det senaste har det vart många såna dagar och jag känner mig ganska misslyckad om jag ska vara ärlig.
Jag återkommer när det har blivit till det bättre. För någon gång måste väl det ske..
 
 
 
 
 
 

Varför är jag redan vaken ?

En sen natt med en planerad sovmorgon och jag vaknade 7.30 ? Nehe du, den går jag inte med på ! Här är en som ska kasta sig i sängen igen !
 
 
 
 

Just nu:

 
 
En mysig skrittur med fina Tessie som kompanjon !
 
 
 

Ett snabbt hej innan läggdags

Jag börjar kl 6 imorgon bitti så jag ska alldeles strax sova. Men jag måste bara säga hej lite snabbt !
 
Den här dagen har vart sådär. Någonstans vid fruktfikat på jobbet så började det bränna någonstans mellan halsen och magsäcken. Jag har aldrig känt något liknande innan, svinont gjorde det, och efter lite diskuterande kom vi fram till att det nog är magsår. Jag äter rätt stark medicin mot mina eksem som har blossat upp igen och antagligen är dom tabletterna som som har orsakat magsår. Så efter jobbet åkte jag en sväng via apoteket och köpte medicin mot magsår. Det är fint när man måste äta medicin mot medicinen, haha !
 
Nu har jag fått bilderna från gårdagen av My så så fort jag har tid så får ni bilder och kanske en kort utvärdering från ridpasset på Sannie. En mycket fin häst men lite svår att hitta knapparna på. Jag får skylla på att jag inte har ridit på ett tag, höhö.
Redan imorgon blir det faktiskt ridning igen då jag ska låna Tessie och skritta ut en sväng. Det ska bli så mysigt, den hästen har jag saknat ! Ett stort plus att hon står uppstallad på vägen hem från jobbet.
 
Nej, nu ska jag äta lite vattenmelon, så mycket annat får jag inte i mig utan att få ont. Ni får ha det bättre än mig så hörs vi imorgon :)
 
 
 
Mys fina Tessie !
 
 
 

Mitt jätteroliga torsdagsnöje:

 
Skrivet med ironi..
 
När Tompa kommer hem ska vi äta och sen åka till stallet för att fortsätta med nästa inte så roliga nöje, vindskjulet. Åh, vad det är roligt att vara vuxen..
 
 
 

Chillis nya leksak

 
 
Alltså, han är ju bara för söt, min lilla bäbis 😂
 
 
 

Äntligen på hästryggen igen !

 
 
 

God morgon onsdag

Känslan av att ha sovit bra nästan hela natten och vakna innan klockan ringer och vara på bra humör ! Varför kan inte alla dagar vara så ? Underbart !
 
Fast jag tror att jag vet anledningen till mitt glada humör. Jag ska nämligen rida ikväll och inte vilken häst som helst utan Evelins fina Sannie. Jag har inte ridit henne sen i vintras så det ska bli väldigt kul att få känna på henne igen. Evelin har gjort ett jättebra jobb med henne ! 
 
Nu ska jag göra i ordning mig för jobb (detta är tidsinställt och kommer upp när jag är på jobbet) och tagga för ridning hela dagen.
My hänger med ikväll och fotar och fixar även fikat. Jag älskar att mina vänner alltid är lika fikasugna som jag, haha !
 
 
 
Evelin och Sannie.
 
 
 

Sweet Chilli E

Hur fort går inte tiden egentligen ? 
Nu är Chilli lite drygt 6 veckor gammal och han har redan vart hemma hos mig i en månad. Innan jag vet ordet av så har min söta lilla fölunge redan växt upp. Det är väl inget negativt i och för sig, det ska bli så spännande att se vad det blir av honom i framtiden ! Men dom är ju aldrig sötare eller goare än när dom är små föl.
 
Sen ett tag tillbaka så är Chilli ganska kaxig. Han har ju två tanter som har koll på allt åt honom så att han bara kan leva livet. Visserligen kan dom bli lite griniga på honom om han blir lite för busig eller närgången men annars står dom faktiskt ut med rätt mycket från Chillis sida. 
Roligt nog så går Chilli gärna och ofta bredvid Sunnie ute i hagen. Platina delar med sig av mammarollen lite och ibland är det till och med Sunnie ensam som vaktar Chilli när han ligger och vilar i hagen.
 
 
 
 
Det kliar fruktansvärt i Chillis tänder och det är ganska ofta man får knäppa honom på näsan när tänderna söker upp ens arm. Boxen, uppsittningspallen, handdukar, ja det mesta går att tugga på. 
Går man i hans hage så får man ha ögon i nacken, rätt som det är så kommer han upp bakom ryggen och vill leka. Men visar man bara tydligt att han får hitta en annan lekkompis så accepterar han det och ställer sig och betar igen. 
 
Trots mycket bus och en räv bakom örat så är han en otroligt lättlärd och duktig fölunge. Lyfta ben, stå själv på gången, bli borstad, ha på sig täcke. Han tar det mesta med ro och verkar ha ett ganska bra tålamod. 
Han älskar att bli kliad och har redan börjat härma Sunnie: att backa efter när jag slutat klia honom på rumpan, haha !
 
 
 
 
 

Måndag igen

Jag har så svårt för att förstå hur folk kan gilla måndagar alltså. Det är ju helt orimligt i mina ögon !
 
Som idag. Jag är ledig, och det är ju i och för sig väldigt skönt, men min rygg värker och jag fick knappt någon sömn inatt på grund av det. Vårat internet gick sönder i åskan igår. Jag tappade sto och föl vid utsläppet imorse. Huset ser ut som ett bombnedslag efter helgen. Och det värsta av allt, det är fyra dagar kvar innan fredag. Men jag hade gärna älskat måndagar, finns det någon som vill lära mig hur ? Jag lovar, ni kommer få en utmaning ;)
 
 
 
Precis vad jag tänker göra nu. Bara för att jag kan !
 
 
 

Charles Owen Ayr8 Sparkly

Äntligen är den min !
 
 
 
 
Att jag alltid ska ha mina hjälmar snett..
 
Bilderna gör inte hjälmen rättvis, den är så himla mycket snyggare än vad dom visar !
 
Jag har gått och spanat in den här hjälmen sen jag såg att Skara Hästsport lagt upp den på sin Facebooksida. En ny hjälm har jag velat ha i flera år och när denna Sparkly nu var så otroligt snygg och hyffsat billig så kunde jag inte låta bli. Men jag har inte köpt den själv, det är en för tidig födelsedagspresent och julklapp från mamma och Johan. Tack <3
 
Jag har velat lite fram och tillbaka över vilken färg jag ska ha men när jag var säker på en marinblå så kom valet med blå mittendel istället för silvrig ganska naturligt. Det blir ju mer lättmatchat så ;)
 
Jag ska så smått gå över till marinblå utrustning på mig och förhoppningsvis så är det en brun sadel som passar Chilli framöver, så att vi båda kan bli marinblå/chokladbruna. Då får tyvärr mina snygga Denirostövlar säljas men det blir först ett framtida problem !
Förhoppningsvis ska jag snart kunna lämna in stövlarna för att sy dit ett resår vid dragkedjan så dom kan komma till användning någon gång. Det är ju ganska dyra stövlar som bara ligger och skräpar just nu..
 
 
 

Wiiiiiee !

Någon som kan gissa vad som finns i påsen ? :D 
 
 
 
 

Dags för shopping !

 
 
 
 

Lysekil blev det

 
 
Min soulmate <3
 
 
 

Haghäng med mina bästisar

 
Min finaste <3
 
 
Busungen, som gick på fel sida av staketet när jag kom. Jag förbättrade tråden och elen så nu ska han nog stanna inne !
 
 
Varför inte reta morsan lite ?
 
 
 
 
 

Bilder från midsommarafton

Hej på er !
 
Hade ni en bra midsommarafton igår ? Min var riktigt rolig med en massa lekar och härliga människor. Det är så kul när vi kan samlas och alla är på bra humör och med på allt ! Förutom ett svullet ben efter fotbollen så mår jag dessutom bra idag, det känns skönt.
Gårdagen startade inget vidare men jag lyckades vända den till det bättre. Däremot så har jag legat vaken halva natten så jag känner mig halvt död nu.
 
Jag tänkte bjuda på några bilder från igår:
 
 
 
 
 
Kameran monterades för att kunna filma fotbollen.
 
 
Äta kex och sen vissla. 
 
 
Irländsk julafton med ringkastning och dricksvep.
 
 
Pennan i flaskan
 
 
 
Senare under kvällen var det vissa som blev lite sömniga.
 
 
Idag är det ännu lite oklart vad som händer. Antingen åker jag och Tompa till Lysekilscruisingen och möter upp några vänner och åker med i deras jänk. Eller så stannar vi hemma och har en lugn kväll för oss själva. Just nu lutar det åt Lysekil, jag älskar kusten på midsommar ! Men först, sova någon timme så jag kan fungera, haha !
 
 
 

En rolig midsommar ska dokumenteras

 
Go Pro kameran monterades så att allt kommer med på film !
 
 
 

Midsommarafton

Att vakna upp på midsommaraftonsmorgon och höra att det regnar ute är väl ganska standard men lika tråkigt för det. Jag (och större delen av Sverige antar jag) ville ju ha sol och varmt idag ! Bra start..
 
Jag och Tompa har ett lite pressat tidsschema idag. Nu ska vi släppa ut hästarna och mocka så att det är klart när mamma och Johan ska ta in dom ikväll. Sen raka vägen hem för att äta frukost, duscha och fixa oss. Jag har inte valt kläder än och jag känner mig inte särskillt nöjd över valen som finns i min garderob. Det ständiga problemet man har som tjej, haha !
Sen ska vi hinna lämna Stina hos mamma och Johan som ska vara barnvakt även åt henne och så kommer våran skjuts lite efter 10. Nämen det är nog dags att sätta igång !
Vi kanske hör lite under dagen, annars får ni ha en underbar midsommar !
 
 
 
 
 
 

En vanlig onsdag

Idag har det regnat mer än halva dagen och det har inte vart särskillt varmt i luften heller. Därför kom hästarna in redan när jag slutade jobbet vid 16. 
Mamma ledde Chilli och Platina in för första gången då vi kom på att hon och Johan ju behöver vara "barnvakt" på fredag och ta insläppet på kvällen (om det nu inte blir soligt, då går hästarna ute på natten). Det gick kanon och jag hade väl inte förväntat mig något annat heller. Hon löser det mesta min mamma och har ju dessutom ganska många hästår i ryggen.
 
Chilli var väldigt blöt och kall när han kom in så han blev torkad så torr det gick och fick sen traska runt såhär i stallgången under tiden jag mockade:
 
 
Det ska vänjas i tid ! Fast än så länge är det inte mycket som skrämmer eller förbryllar min lilla prins. Kliar i tänderna gör det också ;) 
 
Efter stallet firade vi min lillebror med tacos och marängtårta innan vi åkte till Vara och handlade. Nu kan midsommar komma !
 
 
Fast inte ens regnet har vart varmare idag..
 
 
 

Just nu

STORhandling inför midsommar. 
Nu har vi bara jordgubbarna kvar att köpa, sen är allt klart inför midsommar. Taggaaaa !
 
 
 
 
 
 

Fika och tankar om fölkorrigering

Jobb, fika med tjejerna, lite stallfix och träning sammanfattar min tisdag ganska bra. Överlag har det vart en ganska bra dag, faktiskt. Erkänn ni blir alltid lika förvånade när jag skriver så, haha ;)
 
Jag har också vart i kontakt med Jocke som satte på Chilli sin toffla första gången. Chilli har nu gått med plastad hov i en veckas tid och kommer få gå med det i en vecka till. Sen får vi se hur vi går vidare efter det.
 
Jag tycker att Chilli har blivit bättre men att han är långt ifrån bra. Ni vet, det där mammafjanteriet kommer fram och jag är övertygad om att Chilli kommer växa upp och bli den skevaste hästen som går i ett par järnskor. Men efter att Jocke fått se film och bilder på Chilli så är han fortfarande väldigt lugn och övertygad om att det inte är någon fara och att han kommer se bra ut efter lite korrigering, vilket vi ju är mitt uppe i. Jag får lita på honom och hoppas att mina mammanerver lugnar sig, hehe !
 
Nu ska jag och Tompa avsluta kvällen med film och sen gör vi om allt imorgon igen. Eat, sleep, work, repeat helt enkelt !
 
 
 
 
 
 

Kort om dagen

Planeringsdag på jobbet. Efter det hann jag städa lite hemma innan Tompa kom hem och vi åt kvällsmat.
Sen en cykeltur till stallet där jag sadlade och tränsade Platina och så gick vi en promenad med henne och Chilli. Sunnie blir väldigt ledsen när hon får gå själv i hagen och det skär så hemskt i hjärtat att lämna henne där ensam. Men om jag någonsin ska kunna rida Platina (eller Chilli med för den delen) framöver så är det lika bra att Sunnie vänjer sig vid att gå själv redan nu.
 
En cykeltur hem och några situps och nu är jag redo för sängen.
God natt !
 
 
 
Hihi, ser ni dom söta ringarna runt hans ögon och hur mörk han har blivit runt mulen ? Nu börjar hans riktiga päls kika fram.
 
 
 

Under uppbyggnad

Nu börjar jag se ljuset i tunneln ! Men det är mer än en gång som jag har velat lägga mig ner på marken och skrika som en treåring..
 
 
 
 
 
 

Stenaracet i Skara

Alltså, att det kan vara så kul att kolla på race ? Idag var det dock inte jättemånga roliga bilar med, antagligen på grund av att Gatebil är denna helgen, men visst är det kul ändå !
 
 
 
Kooz var där och visade upp sin senast byggda bil, inspirerad av Robocop !
 
 
 
Dessutom fick jag och Tompa se ett race från Kong Lee som kör min drömbil, en Evo III. Tyvärr började det regna och hela racet fick avbrytas så det blev bara ett race och nu får vi antagligen vänta ett år till nästa gång igen, snyft ! Sicken bilnörd jag kan vara ;)
 
Nu har vi precis tagit in hästarna så nu kan det passa på att regna så mycket det vill inatt så vi kan få sol igen. Jag och Tompa ska mysa ner oss i soffan med lördagsgodis och nu när det regnar så får man tända ljus, även på sommaren.
 
 
 
 
 
 

Vindskjulet påbörjat

Vad vi kämpade med vindskjulet igår kväll ! Jag grävde som en tok och Tompa började plocka isär vindskjulet i bitar. Vi har myyycket jobb kvar, och jag som trodde att vi skulle hunnit klart igår, haha knappast ! Jaja, det är bara att kämpa vidare, det måste bli klart innan blinningarna kommer så hästarna har någonstans att kunna skydda sig.
Jag lyckades dessutom överanstränga min handled vid allt grävande igår så idag är jag lindad och tycker synd om mig själv. 
 
Nu ska jag mocka stallet så att hästarna kan sova inne inatt när det regnar. Sen ska jag och Tompa på kalas för hans bror kl 14.
Kl 17 är det race i Skara, det ska bli riktigt kul och det brukar vara roliga bilar som är med. Sen blir det förhoppningsvis en lugn kväll hemma. Det kan behövas efter en intensiv period.
Hoppas ni får en bra lördag så hörs vi under dagen !
 
 
 
 
 
 

Lisa Holm

Jag antar att ingen av er har missat hela historien om Lisa Holm ? Jag känner att jag inte kan lämna det onämnt i bloggen men jag vet egentligen inte vad jag ska skriva. Det är fruktansvärt att såna saker fortfarande händer, en 17 år gammal tjej som ska ha hela livet framför sig finns inte längre på grund av att det finns så sjuka människor i världen. Idag går mina tankar till Lisas nära och kära. Rest in peace !
 
 
 
 
 
 

En kort paus

Bara ett hål kvar ! Fast sen också 6 nya där vindskjulet ska sättas ner.
Riktigt jobbigt, men vad gör man inte för sina fyrbenta hjärtan !
 
 
 
 
 
 

Dags för flytt av vindskjulet

Nu är det äntligen fredag och helg ! Jag slutade lite tidigare idag och ska nu fira min lillebrors skolavslutning med glass. 
 
Sen ska jag gå bort till vindskjulet och fortsätta förbereda inför flytten av det ikväll. Igår började jag med detta och fick grävt klart runt två stolpar:
 
 
 
Bara fyra stolpar kvar och sen gräva nya hål där vindskjulet ska sättas ner. Pust !
Öl och cider ligger på kylning i stallet åt våra snälla vänner som ställer upp och hjälper till, guld värt !
Låt helgen börja !
 
 
 
 
 

Alldeles nyss

 
Stinas första besök hos veterinären.
 
 
 

Sweet Chilli E - Ute i stor hage andra gången - del2

Fotograf: My Wester
 
 
 
 
 
 
 
 
Hihi, titta på hans fulsöta lilla bula i pannan !
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kvällspyssel

 
 
Två bestämda damer som kommer överrens mycket bättre än vad jag vågat hoppas på.
 
 
 
Lite träning inför vuxenlivet. Chilli står redan stilla och snällt på gången med grimskaftet över halsen, utan mamma (hon är i boxen bredvid), och lyfta hovar och bli borstad är inga problem. Skönt med en okomplicerad fölunge !
 
 
 
Nu på kvällen kom Tummen förbi och hjälpte oss att äntligen få upp det nya staketet. En sak från listan som vi kan bocka av !
 
 
 

Sweet Chilli E - Ute i stor hage andra gången - del1

Hopppas ni gillar bilder på min lilla goding för här kommer några till !
Fotograf: My Wester
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Njuter av sol och ledighet

Jag och Stina solar. Stina varierar dock mellan skuggan och solen och jag förstår henne, det är varmt idag.
 
 
 
 
Strax ska jag åka till Nossebro och köpa tryckimpregnerade brädor till staketet och handla kvällsmat. Snart, bara 10 minuter solning till..
 
 
 

Sweet Chilli E- I stor hage första gången

Bildbomb på min lilla prins !
Fotograf: My Wester
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett sent god morgon

Detta sysslar jag med nu på förmiddagen. Jobbigare än vad man tror !
 
 
 
Förhoppningsvis hinner jag och Tompa fixa staketet ikväll så ser vår trädgård nästan snygg ut sen :)
 
 
 

Plast it is !

Idag har vart en riktigt bra dag ! Det är inte ofta ni får höra det från mig ;)
 
Jobb 6-14, sen åkte jag och My in till Nossebro. Där stannade vi på banken och sen handlade vi mineraler till hästarna på Svenska Foder.
Vi köpte med oss fika och fick gammalt bröd från Elins och så satte vi oss vid Nossan och matade änderna samtidigt som vi fikade. Mysigt !
 
 
 
Hem och städa en stund innan Tompa kom hem och vi åt tacosallad. Snabbt vidare till stallet för att förbereda vindskjulet för flyttning. Våra snälla vänner ska nämligen hjälpa oss att flytta in det i sommarhagen på fredag (läs: vi lockar hit dom med öl ;)).
 
Eftersom Chilli trampar av sig tofflan hela tiden fick vi idag hjälp av hovslagare William. Denna gången blev det ingen ny toffla utan helt enkelt lite plast på utsidan av högerhoven. Förhoppningsvis mycket effektivare än tofflan som ändå knappt sitter på, haha !
William tyckte i alla fall att Chillis snedbelastning inte var alls farlig så vi är nog på väg åt rätt håll. Skönt !
Inatt går hästarna ute, första gången för Chilli så nervig som jag är så är jag lite nervös. Som Tompa sa, hör jag minsta lilla regndroppe inatt så kommer jag kasta mig in i bilen innan jag har hunnit vakna ! #fjantigmorsa
 
 
 
Nu har jag och Tompa precis kört ett träningspass här hemma. Han har fått in det i rutinerna och det ska förhoppningsvis jag också. Tummen upp på den !
Hörs imorgon mina vänner :)
 
 
 

Sunnie Girl <3

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Världens finaste och min bästa vän <3
 
 
 

Kvällsträning

Nu på kvällen har Platina tränat på att promenera med sadel och träns och Chilli har tränat på att gå i grimma och grimskaft. Start och stopp, skritt och lite trav. Båda tyckte det var väldigt kul och båda skötte sig bra !
 
 
 
 
 

Ihopsläpp Platina, Chilli och Sunnie 4/6

Tyvärr så är vissa bilder lite suddiga på grund av dålig kamera men det är bättre än inget :)
 
 
 
Först ledde jag Platina runt hagen så hon skulle få se hur staketet gick. Chilli sprang däremot lös och njöt av att få sträcka på benen ordentligt !
 
 
Sunnie travade fram för att hälsa på Platina och Chilli.
 
 
Platina tyckte att Sunnie var alldeles för påflugen, hon ska minsann inte komma här och komma !
 
 
Sunnie fattade inte riktigt vad som hände och kom frågande tillbaka till matte. "Varför får inte jag bestämma över henne precis som med alla andra hästar ?"
 
 
Ett nytt försök.
 
 
Men Platina tyckte fortfarande inte att Sunnie vet hur man ska bete sig.
 
 
 
 
 
 
 
 
"Den där svarta tanten kanske inte var så farlig, jag ska nog kika vad hon gör !"
 
 
 
Resten av kvällen såg det ut såhär. Sunnie på behörigt avstånd men väldigt nyfiken.
Nu däremot är det Platina som svansar efter Sunnie, haha !
 
 
 

Just nu

 
 
 
 

På roadtrip till Skövde

 
Och nu är vårt svenska sommarväder tillbaka..
 
 
 

Världens konstigaste bilförsäljning

Jag har nyss vart med om den mest komiska, jobbiga, konstiga och läskigaste bilförsäljningen någonsin. Jag vet knappt om jag ska skratta eller gråta !
 
Fulla människor utan körkort som driver ett "upcoming" företag och hemsida ger inte så bra reklam va ? Bilmekanikern som var chaufför kändes dock mycket trevligare och bad tusen gånger om ursäkt. Inte för att det gjorde saken bättre men efter 1.5 timmes förhandling och onödigt tjöt så har nu mercan äntligen lämnat oss. Ha det gött, haj !
 
 
 
Tänk att den såg ut såhär när vi köpte den. Lite bättring blev det i alla fall !
 
 
 

Just nu

 
 
 
 

Betesbesök, ihopsläpp och ditsatt toffla, igen !

Tänk vad hästar kan göra gott för själen ändå ! Jag vaknade upp på sämsta humöret men tack vare hästarna så känner jag mig i alla fall lite gladare.
 
När jag slutade jobbet kl 14 så åkte jag och My och hälsade på Denver på betet. Han såg ut att trivas väldigt bra och var lika social som vanligt.
 
 
 
När jag kom hem så kämpade jag och Tompa med våran gräsmatta här hemma en stund. Tack vare en trasig gräsklippare så hade vår gräsmatta förvandlats till en åker, haha ! Nu ser den lite bättre ut, även om vi inte är helt färdiga.
 
Sen åkte vi till stallet och släppte ihop Platina och Chilli med Sunnie för första gången. Det gick väldigt smärtfritt, ett varv i trav, lite hälsningar och sen körde alla tre ner huvudena för att beta. Så skönt ! Ska jag vara ärlig så har jag vart lite nervös inför detta.
Imorgon får Platina och Chilli komma ut på gräset på morgonen och så släpper jag in Sunnie till dom när jag har slutat jobbet vid 14. 
Tompa fick klickat en del bilder så jag ska kolla igenom dom och se om det blev några bra som jag kan visa er.
 
Slutligen nu på kvällen så hjälpte My oss att sätta på Chilli sin toffla igen. Förhoppningsvis blir det inte lika stor påfrestning på tofflan när han går i stor gräshage framöver.
Chilli har dessutom blivit expert på det där med att lyfta ben hit och dit och behöva stå stilla. Allt ont för något gott med sig, säger dom ju.
 
 
 
En mobilbild från idag !
 
 
 

Rubrik

Hade jag kunnat så hade jag försvunnit ner i ett stort svart hål idag. Så mycket har gått fel den senaste tiden och gårdagen blev ett snäpp för mycket.. 
Men nope, nu ska jag åka till dagis och förhoppningsvis bli på bättre humör av alla barn och sen är hela eftermiddagen/kvällen bokad med hästar. Hmm, jag vet helt ärligt inte riktigt vad jag ska tycka om det just nu.
En sak är säker och det är att livet är fruktansvärt orättvist..
 
 
 
 
 
 

3 juni

Nu är jag precis hemkommen från jobbet, vi hade sommarfest såhär på kvällen så det var fullt med barn och föräldrar på dagis.
 
Humöret är inte på topp, snarare så lågt i botten det går. Varför har jag ingen aning om, mitt psyke fungerar ju efter sina egna regler lite titt som tätt. Jag och Tompa ska ändå försöka göra det bästa av det hela med lite grillning. Är det sommar så är det, det kvittar vad vädret säger !
 
 
 
 
 
 

.

 
 
 

Platinas nya matbord

Ur serien Chilli från IKEA:
 
 
 
 

Min gulliga sambo

Idag är jag hemma sjuk med migrän och fruktansvärt lite sömn i kroppen. Pojkvän kommer hem och väcker mig med detta:
 
 
 
 
Tack så jättemycket hjärtat <3
 
 
 

Satans toffla till att åka av !

Och där hade tofflan rykt när vi tog in Chilli och Platina för kvällen. Nu är jag officiellt gråhårig och tar tacksamt emot alla tips på att få tofflan att sitta kvar på hans söta lilla fölishov i alla fall några dagar till. Någon ?
 
 
 
 
 
 

Sweet Chilli E och Sunnie Girl

Två av mina tre kärlekar på en bild.
Detta är ett av deras första möten och så fort Chillis toffla har suttit på i en vecka så ska dom släppas ihop !
 
 
 
 
 

RSS 2.0