Inte igen !

Sen jag slutade jobbet 16.30 så har jag gjort stallet. Sen trillade jag in i säng och låg där några timmar. Nu håller Tompa på och lagar mat så jag har förflyttat mig till vardagsrummet iklädd tjocka kläder och en mysig filt. 
Det är verkligen inte läge att bli sjuk nu (det är ju dessutom inte vabruari förrän imorgon, vilket jag försökt få barnen på jobbet att förstå) så jag hoppas att jag vaknar upp frisk imorgon. Jag har sovmorgon till 11.30 i alla fall, alltid något !
 
 
 
Jag på julafton.
 
 
 

Måndag

Måndag och ny vecka. Jag har startat min vecka på det lataste sättet jag kan komma på. Förutom tandläkaren kl 10 så har jag bara vart inne och slappat och grejat. Det svider lite när vädret har vart så fint men idag kan ha vart min sista hellugna dag för ett tag framöver.
 
Jag hade mina tankar på att ta in Chilli och tränsa honom för första gången men när jag såg hur han röjde runt i hagen med ögonen fulla av bus och jävelskap så puttade jag bort den tanken, haha. Men snart är det dags för honom att få en smak av vuxenlivet.
 
För övrigt så håller jag på att planera inför helgen. Då blir det som sagt lite ändring i stallet. Men jag håller på vad det handlar om några dagar till.
Med Sunnie är läget lite bättre. När jag tar in henne på kvällarna är hon knappt svullen, bara lite vid hasen. På morgonen är det lite värre men det går åt rätt håll i alla fall. Jag tänker att hon får vila tills svullnaden är borta och så kör vi igångsättning efter det. Och så måste hovslagaren komma ut eftersom hon går med en tappsko nu.
 
 
 
 
 
 

Lös sko

Vid dagens insläpp när jag skulle linda Sunnies bakben så såg jag att hennes sko satt snett. Hon hade dragit ur flera sömmar så det var bara att plocka av den.
 
Jag skulle bra gärna vilja veta vad mina hästar sysslar med i hagen på dagarna alltså ! Varje gång jag tittar ut så står dom antingen och äter hösilage eller halvsover. Men tydligen hinner dom med väldigt mycket där emellan.
 
Nu har jag och Tompa ganska nyss kommit hem från O'learys där vi firade hans bror som har fyllt år. Vi drog hem lite tidigare än dom andra då vi inte var så sugna på bowling.
 
 
 
Den nya lilla Lupon, som nästan ser exakt likadan ut som den första Tompa ägde.
 
 
 

Ännu mer shopping

För ett tag sen sa jag till mig själv att jag inte skulle shoppa mer hästsaker på ett tag. Det gick ju sådär, haha !
Jag hittade det perfekta ländtäcket och så hittade jag också några bett som jag vill ha i min samling. Allt begagnat från köp och säljsidor på Facebook så jag har ändå kommit undan ganska billigt.
 
 
Marinblått ländtäcke i ull.
 
 
Och dessa bett. Nästa vecka blir det roligt att öppna brevlådan 😊
 
 
 

Ledig fredag

Hej på er !
 
Uppdateringen har vart under all kritik här det senaste men det händer inte så mycket spännande i mitt liv just nu. Motivationen är därefter också så då blir det tyvärr lite tomt här.
 
Idag har i alla fall vart min lediga fredag och den har jag spenderat på ett bra sätt. Förmiddagen framför serier och i stallet, eftermiddagen på Crossroad med Evelin och Louise. 
Nu under kvällen har vi vart i verkstan och rekondat den nya Audin och motionerat och luftat bromsar. Vi fick låna en mattvätt så jag har tvättat säten och golv och Tompa har tvättat och polerat utsidan. Den var inte fräsch alltså, full med hundhår och hundmat, usch ! Men nu är den ren och så ska vi bara torka ur den ordentligt så är den klar för besiktning och sen visning. 
 
Till hästarna då. Jag har vart lite orolig över Sunnies bakben. Trots Metacam och att hon har stått lindad på nätterna så har inte svullnaden gått ner något nämnvärt. Men ikväll när jag tog in henne så var hon knappt svullen alls. Lite öm vid tryck men det är inte så konstigt. Så nu känns det bättre och jag hoppas att vi äntligen kan få sätta igång nu. Det positiva i det hela är att hon verkligen har fått vila frambenet i alla fall.
 
 
 
 
 
 

Stereo

Jag lyssnar gärna på musik när jag är i stallet men orkar aldrig krångla med hörlurar. Dom bara trasslar, fastnar och åker ur öronen. Sen vi flyttade till Hagö har jag heller inte haft någon radio så om jag har velat lyssna på musik har jag fått sätta på Spotify på mobilen på högsta volym.
 
Här om dagen byggde Tompa ihop en liten stereo med högtalare till mig. Jag kan lyssna på radio och så finns det en aux-kabel så att jag kan koppla in mobilen och lyssna på Spotify. Så härligt, tack hjärtat !
 
 
 
 
 
 

Ny bil x2

Denna fullspäckade dagen har vi inte köpt en ny bil utan två !
 
Jobb 7.15-16 och direkt hem för att promenera en liten stund med Sunnie. Sen gjorde jag stallet innan Tompa kom och hämtade mig för att åka till Skara. Där köpte vi en Audi A6 -02 som vi ska fixa och sen sälja. Är ni intresserade är det bara att kommentera.
 
Vidare till Nossebro där vi provkörde och köpte en Lupo av "våran" mekaniker Håkan. Den hämtar vi först om några dagar så Tompa får köra Audin några dagar till. Jag körde för övrigt Imprezan för första gången på över typ ett år idag. Den är så himla rolig att köra alltså !
 
Nu har jag vart ute och nattat hästarna. Sunnie var mindre svullen i benet än imorse, då var hon nästan jämntjock. Efter lite rådfrågade av veterinär så ger jag henne resten av Metacamen som finns kvar och så ska hon stå lindad på natten. Så nu blir hon riktigt puttinuttad och står lindad runt om. Mitt lilla otursdrabbade hjärta ❤
 
 
 
Den nya Lupon är blå, precis som Tompas första Lupo. Det är tredje Lupon som han äger på lite drygt ett år, det borde väl säga ett och annat..
 
 
 

Kan jag fortfarande kalla det otur ?

Jag skulle ju ljuga om jag sa att jag inte börjar tröttna. 
 
Jag promenerade aldrig med Sunnie förut då jag själv har så ont i höft/rumpa idag. 
Så nu när jag tog in hästarna för natten och skulle linda Sunnies framben så såg jag att hon är tjock runt kotan och ner till kronranden på vänster bak. Jag klämde och kände och letade efter sår men hittade inget. Så såg jag att även hasen var svullen, lyfte täcket och hittade ett märke från en spark precis ovanför hasen. 
Jag promenerade henne en liten stund för att hon skulle få röra sig och sen kylde jag hela benet i kanske 15 minuter. Jag kan tänka mig att det kommer vara ännu mer svullet imorgon bitti när hon har stått still hela natten.
 
 
 
 
Det där roliga med att ha häst börjar försvinna känner jag. Skada efter skada dyker upp, inte bara på en och samma häst, och jag börjar undra vad jag gör för fel ? Ska jag ens ha häst ?
Idag när jag red Rut satt jag och skrattade större delen av ridturen. Och det är ju så det ska vara att ha häst, det ska ge glädje, lycka, avslappning och vara ett sätt att skingra tankarna. Just nu känns stallet mest som en jobbig plats med alldeles för mycket negativitet. Usch..
 
Nu ska jag laga kvällsmat och sen sova. Jag blir inte klokare av att fundera och spekulera. Ett liv utan hästar tror jag inte är värt att leva och jag hoppas verkligen att jag hittar tillbaka till den där genuina lyckan och intresset igen.
 
 
 

At the moment

 
 
Dom här öronen känner ni väl igen ? 😉
 
 
 

Måndag

Jag har haft en ganska bra dag på jobbet och avslutade sen dagen i bil till Alingsås. Vi har lämnat in Tompas Lupo så att den förhoppningsvis blir inlöst. Då börjar letandet efter en ny bil, förmodligen ännu en Lupo. 
 
Där emellan har jag hunnit göra stallet och träna lite hantering med Chilli. Stanna, backa, gå, snurra. Det ska nog bli ordning på honom också !
Sunnie går just nu med skydd i hagen och står lindad på nätterna. Hennes ben känns jättefint så jag är hoppfull. Imorgon ska jag börja skritta henne för hand och sen kör vi en försiktig igångsättning och ser hur det utvecklar sig.
 
Annars så kommer det bli lite ändringar med hästar för min del framöver. Men mer om det när allt är klart och bestämt.
 
 
Bild från i höstas.
 
 
 

Gårdagens clinic - Eamon Hickey

Gårdagens clinic för Eamon Hickey var riktigt intressant !
Första delen visade han upp inridning av en orörd 3-åring. Från en stressad häst med alldeles för lite respekt för människor på marken till en avslappnad häst som lyssnade på Eamons hjälper och som han kunde sitta på med sadel och träns. På en och en halv timme.
 
Andra delen visade han lastträning med en svårlastad 4-åring. Fortfarande väldigt mycket markjobb, mycket liknande den första delen. Efter lite drygt en timme så bokstavligen sprang hästen på transporten.
 
Den tredje delen var att han höll hoppträning. Tyvärr hann vi bara se 1.5 träning då vi skulle bort på kvällen men bara den tiden var guld värd att se och lyssna på. Eamon är en otroligt noggrann tränare som inte är rädd för att höja rösten om eleverna inte lyssnar. Det hade vart riktigt kul att träna för honom någon gång framöver !
 
 
 
 
 
På den sista bilden visade han ponnyryttarna hur man ska hoppa upp på en häst. Bara en sån sak liksom, vilken tränare lägger energi på det ? Han var väldigt mån om att ponnyryttarna skulle ha en ödmjuk inställning till sin ponny och sina föräldrar som ställer upp och kör och betalar.
 
Nu i efterhand kom jag på att jag skulle frågat honom om tips till att få Chilli att sluta nafsa.
 
 
 

Eamon Hickey

Sitter i Alingsås ridhus och väntar på clinic med Eamon Hickey.
 
 
 
 
 

Kvällens nöje

 
 
 
Är inte bara att dricka cider utan också att riva ner den gamla fårboxen på bild och städa ur all bråte. 
Här ska alltså min sadelkammare bli ! Förhoppningsvis kan vi regla upp snart och så fort ekonomin är bättre, köpa skivor till in- och utsida. Jag längtar !
 
 
 

Bättre lycka idag

Igår när jag tog in Sunnie så var jag rädd att hon skulle vara svullen i benet efter sitt utbrott i hagen. Men hon var torr, kall och inte svullen alls. Sån lättnad ! Det får mig också hoppfull att det inte är en senskada utan bara var en sträckning.
 
Idag har hon gått i sjukhagen när jag jobbat 7.15-16 och fick sen komma ut i stora hagen med dom andra. Mörkret och hösilaget dämpade hennes överskottsenergi så hon har hållt sig lugn. Så imorgon får hon komma ut i den stora hagen redan på morgonen. Dock går hon med skydd fram för att skydda mot eventuella slag på senan. 
 
Nu ska jag och Tompa äta pyttipanna, sätta på en bra film och äta godis i soffan. Kan inte minnas när vi hann sitta ner tillsammans senast.
 
 
 
 
 
 

Vurpa x2

Jag blir galen på att vara hästägare för tillfället ! Tänk om hästarna bara kunde förstå sitt eget bästa ? 
 
Imorse var det isgata på gårdsplanen så jag kunde inte släppa ut hästarna. Dom fick istället komma ut när jag kom hem från jobbet och isen hade smält.
Sunnie brukar näst intill aldrig springa i hagen i onödan, hon brukar liksom komma en bit bakom dom andra två och bara grinar på dom när dom springer. Så jag la ut lunchhöet och släppte ut henne först. Hon tog något travsteg men började sen äta. Men när jag kom med Platina och Chilli så fick Sunnie fnatt och började springa (tydligen så väckte boxvilan liv i den tråkiga gamla tanten till och med) vilket gjorde att Chilli började busa runt också. Jag försökte få tag på Sunnie, även om hon inte sprang jättemycket så var det för mycket, men hon tyckte ju att hon levde livet så hon hade inte alls lust att komma till mig. Tjälen i marken plus den geggiga ytan gjorde att först Chilli halkade och gick omkull. Det gick bra med honom men då fick jag ännu mer panik att få fast Sunnie innan hon gjorde likadant. Tyvärr så hann jag inte det för 20 sekunder efter stupade Sunnie. En lugn och långsam vurpa i uppförsbacke, men ändå. Jäkla häst ! 
Så nu står hon i sjukhagen och får skämmas. Där får hon väl gå någon/några dagar till hennes glädje över att vara ute har lagt sig. Och när jag väl ska släppa ut henne i den stora hagen igen så får hon först gå i sjukhagen i några timmar. Dessa hästar..
 
 
 
Jag och Sunnie för några vintrar sen.
 
 
 

Just nu

Glada hästar som får komma ut för första gången på en vecka !
 
 
 
 
Sunnie går sjukhage idag. Imorgon vet jag faktiskt inte hur jag ska göra. Går hon i sjukhage kan hon inte röra sig för mycket om dom får för sig att springa. Men då kan hon också bli upprörd och stressad om dom andra går iväg. Det är inte ofta dom rejsar runt i hagen så det är kanske lugnast om hon får gå med dom andra.
 
 
 

Statusuppdatering Sunnie

I söndags tog jag av Sunnies zinkomslag och till min glädje så var hon inte svullen alls ! Lite gallig precis ovanför kotan men det är hon på höger fram också. Hon reagerar heller inte vid palpation men hon är fortfarande varm. 
 
Idag ringde jag till veterinären igen. Att hon inte är svullen behöver inte betyda att hon är frisk. Tydligen är det vanligt att svullnaden går ner vid senskador, så tror man att hästen är frisk och sätter igång den men får då ett bakslag eftersom den inte har fått vila ut senskadan. Usch, så lurigt det där.
Veterinären skulle i alla fall ringa till Husaby och se vad dom tror, om hon behöver ett ultraljud eller inte. Jag som har spenderat ganska mycket tid på Husaby och är supernöjd med den kliniken känner mig lite lugnare när dom samarbetar med Sunnies fall. Flera kloka åsikter som bollas känns bättre än bara ett omdöme. Veterinären ska ringa tillbaka under dagen så får vi se vad domen blir.
 
Jag hoppas att Sunnie i alla fall får komma ut i sjukhage, hon och Chilli är såå rastlösa efter en vecka på box.
 
 
 
 
 
 

Sweet Chilli E -162 cm

Sist jag mätte Chilli var den 30 oktober och då var han 159-160 cm.
 
Idag mätte jag honom igen och nu är han 162 cm i mankhöjd. 
 
Det ska bli kul och se vart han stannar. Bara han kommer över 165 så är jag nöjd men han får gärna växa till 170. Och är han såhär stor redan så känns inte det som en omöjlighet !
 
 
 
 
 

Bra lördag

Hästarna och ryttarna var jätteduktiga på dagens träningar. Och även om det var lite tråkigt att stå på marken så var det så roligt att komma ut och se och andas häst i träningsmiljö.
 
 
 
Mamma och Rut.
 
 
Amy och Frank.
Fotograf till ridbilderna är Ann Wadström 😊
 
Nu har jag vart i stallet och myst en stund. Det är såklart väldigt tråkigt för hästarna att stå inne men jag uppskattar verkligen deras sällskap när jag är där och mockar och pysslar. Det blir så mycket mysigare när man har någon (i detta fallet några) att prata med och pussa på. Mina godingar ❤
Platina har vart så lugn hela boxvilan. Hon rör knappt ett öra och har segat till ordentligt. Här om dagen såg jag att hon var väldigt brunstig så det är antagligen därför men jag var ändå tvungen att ta tempen på henne idag för att se om hon hade hög temp. Men nepp, hon är bara brunstig och gosig, haha !
 
Nu är jag och Tompa på väg till Daniel och Sanna för lite kvällsmat med extrafamiljen. Mys !
 
 
 

Dressyrträning

För mamma och Rut.
 
 
 
 
 

På plats igen

Och Tompa har kämpat på så nu ska vi lyfta ur motorn igen.
 
 
 
 
 

Fredag

När klockan ringde 4.15 imorse så visste jag knappt vad som var upp eller ner, haha. Men i stallkläderna och ut i stallet för att morgonfodra och mocka. 
Jobb 6-13.30 och sen till Vara för att träffa läkare. Jag fick en remiss till en reumatolog och hoppas att dom vill ta emot mig. Starkare smärtstillande fick jag också så nu hoppas vi att detta blir bättre! 
 
Nu har jag vart i stallet i några timmar och mockat och pysslat om hästarna. Sunnie var supermysig och ville gärna pussas och efter lite tvång så kunde Chilli också mysa en stund. 
Strax kommer Tompa hem och så ska vi åka till verkstan och bråka med Imprezan. Imorgon hoppas jag att vi är klara och att den startar smärtfritt.
 
 
 
 
 

Sammanfattning av dagen

6.30 - Klockan ringde, jag drog på mig stallkläderna och gick ut och fodrade och mockade.
8.20 - Jag började jobba.
17 - Jag slutade jobbet.
17.30 - Jag gick ut i stallet. Promenerade, lindade och tempade Sunnie. Chilli fick komma ut i hagen en sväng men sprang så han blev svettig och fick komma in efter en stund. Mockade stallet med Tompas hjälp och nattade hästarna. Satte stolp till en sjukhage (förstå, jag är ute i tid för en gångs skull !) ifall Sunnie behöver gå i en nästa vecka. Plattade till sjukhagen så gott det gick och hoppas att den håller sig platt tills det fryser på. 
 
Nu ska jag äta någon snabb kvällsmat, typ ostbågar, och sen sova. Imorgon börjar jag kl 6 och ska mocka stallet innan. Kl 14 ska jag vara hos läkaren och jag hoppas att vi kan komma fram till något. Min kropp och mitt huvud har strejkat totalt dom senaste två månaderna och det blir ju inte bättre med skadade hästar och bilar som krånglar. Glömde förresten berätta att Imprezan fortfarande inte funkar som den ska så det blir ännu en helg i verkstan..
Tänk om allt bara kunde flyta på någon gång.
 
 
 
 
 

Onsdag

Onsdag idag och jag jobbade 10.30-17. Det gjorde att jag fick sovmorgon till 7.30 och hade gott om tid att göra stallet och pyssla om Sunnie. På väg till jobbet stannade jag och hämtade ut Metacam.
 
Jag har haft lite dåligt samvete för att hästarna ska stå inne hela dagarna men idag kändes det mest skönt. Det har blåst storm och snöat stora flingor som sen har blivit slask på marken. Usch ! 
När dom står inne så krävs det att jag mockar både morgon och kväll, och helst en till gång där emellan dom dagarna jag har möjlighet. Det blir roligt på fredag när jag börjar kl 6..
Och så tänkte jag att Chilli skulle få komma ut själv i hagen några timmar, under uppsikt när jag är hemma. Det är bra träning och skönt för honom att i alla fall få komma ut och röra på sig lite. Men det får vänta tills vädret är lite bättre.
 
 
En trött Chilli efter gårdagens sedering.
 
 
 

Veterinärbesök

Idag var en veterinär från Vara ute och kikade på Sunnie. Igår kväll svullnade hon på hela insidan av frambenet och inte bara vid senorna. Jag kylde två gånger igår och en gång imorse.
 
Veterinären kunde inte riktigt bedöma vad det är för skada. Sunnie är inte så farligt halt, vilket dom heller inte behöver vara vid senskada, men hon är väldigt öm, svullen och varm. 
Nu står hon med ett zinkomslag och ska ha det i 3-5 dagar, sen ska hon vara lindad på båda fram under nätterna. Hon har boxvila i en vecka och ska gå korta micropromenader några gånger om dagen. Hon ska också äta metacam under boxvilan.
Om en vecka ska jag ringa veterinären igen och berätta hur läget ser ut och så får vi se vad vi gör då. Förmodligen kommer vi åka in till Husaby för ett ultraljud, vilket dom inte vill göra förrän efter en vecka eller när svullnaden gått ner.
 
Jag kanske är jättenojjig nu som ringde ut veterinären så tidigt. Annars brukar jag vänta någon vecka och se hur det utvecklar sig. Men eftersom Sunnie reagerade så starkt vid palpation och var svullen just vid senorna så kändes det inget vidare. Som sagt, jag har ingen bra magkänsla gällande detta..
 
 
 
 
 
 

Just nu

 
 
 
 

Senskada ?

Jag vet inte vart jag ska börja..
 
Efter jobbet idag tog jag in Sunnie och gjorde i ordning henne för en skrittur med lite inslag av trav. Grannen kommer som oftast in i stallet och pratar en stund och frågade om Sunnie är halt, han tyckte att det såg så ut i hagen. Nej, inte vad jag har sett sa jag och tänkte att det ser väl inte han.
 
Men jo, han hade rätt. I skritten kändes Sunnie lite stel, vilket jag trodde berodde på vila och dåligt underlag i hagen dom senaste dagarna. Men det släppte inte som det brukar göra och när vi började trava så var hon halt.
Jag hoppade av och ledde hem henne och när jag kollade över henne så var hon svullen i senan på insidan av vänster framben. Eller ja, hon har ingen bullig svullnad på ett ställe på senan utan det börjar vid knäet och går hela vägen ner till kotan. Hon är varm och vid tryck så får hon jätteont. 
Jag kylde henne i 20 minuter och rådfrågade veterinär, som tyckte att dom skulle komma ut och bedöma om det är en eventuell senskada eller bara en sträckning imorgon. Om en stund ska jag gå ut och kyla igen, likaså innan jobbet imorgon.
 
Nackdelen är att om veterinären tror att det är en senskada så måste vi först vänta till svullnaden lägger sig innan vi kan åka in och ultraljuda. Jag är dessutom inte så jättesugen på att köra henne i transport eftersom hon alltid står och trampar och har sig och jag inte vill att skadan ska bli värre.
 
Så så är läget just nu. Jag ska inte ta ut något i förskott men jag har ingen bra magkänsla gällande det här.
 
 
 
 
 

Känns säkert

Vågar man ens sitta i bilen när det blev såhär många skruvar över ? 🙈
 
 
Skämt åsido, vi har ju trots allt skruvat isär nästan två motorer så dom flesta överblivna skruvarna kommer från den andra motorn. Men några skruvar över blev det faktiskt, haha !
 
 
 

Söndag

Med två hela dagar i verkstan bakom oss så ska vi nu åka dit ännu några timmar. Men idag blir det nog ingen heldag, hoppas jag.
 
Vi fick igång bilen igår ändå (det finns en filmsnutt på min Instagram om ni vill se), tydligen så behövde vi inte byta toppar för insuget passade trots allt som det var ändå. Tompa provkörde den en bit och när han kom tillbaka var allt vatten borta. Vi hittade en slang som behöver sättas fast och förhoppningsvis, men antagligen inte, är det bara så enkelt.
Vi ska också byta bromsar och passa på att tvätta den, sen får vi åka hem igen. Men det kan hända att jag åker hem lite tidigare, jag hade tänkt hinna rida Sunnie en kort joggingtur om orken finns i eftermiddag. 
 
Det har vart en väldigt lång helg. Jag har uppskattat all tid i verkstan, jag har faktiskt skruvat en hel del själv och har dessutom lärt mig en del. Men nu i efterhand ångrar jag lite att jag har "slösat" all min tid i verkstan, för ingenting. Jag hade hellre lagt dom timmarna i stallet. 
 
 
 
Lunchpaus på Korvan igår !
 
 
 

På't igen !

Sen en stund tillbaka har vi vart i verkstan. Idag ska vi köra bort reservdelsbilen till mamma och så ska vi börja plocka ur motorn ur Imprezan igen så att vi kan plocka bort topparna. I veckan kommer nya toppackningar som vi beställde igår och nästa helg sätter vi på topparna från den gamla motorn. Sen ska bilen förhoppningsvis starta !
 
 
 
 
 

Garagedag

Denna dagen har bara sprungit iväg !
 
Kl 8 var vi i verkstan och har sen dess hållt på hela dagen, med enbart 30 min paus för lunch. Till en början gick allt jättebra och allas humör var på topp men ju mer klockan gick så började fler och fler saker krångla för oss, folk började droppa av och nu har vi till slut gett upp. Motorn är på plats för länge sen men tydligen så passade inte elen från den "nya" motorn till den gamla bilen. Ett problem som vi misstänkte men aldrig att vi anade att det skulle bli så stort. Förhoppningsvis får vi i ordning på det imorgon, annars vet jag inte vad vi tar oss till.
 
 
 
 
Som vi sa förut, folk byter motorer på sina bilar hit och dit utan problem och här står vi, dessutom med 4 och en halv utbildade bilmekaniker och kommer inte på en lösning. Suck !
 
Förutom alla vändor jag har gjort hem för att hämta bildelar under dagen så åkte jag hem för att mocka och ta in hästarna förut. Chilli hade dragit ut hela värmekabeln från badkaret i hagen. Tydligen så hade grannen försökt förklara för honom hur dum han var när han höll på på det viset men Cilli ville inte alls lyssna på det örat 😂
 
 
 
 

Subaru x2

Nu är båda bilarna på plats och ska tina upp tills imorgon bitti. Då sätter vi igång !
 
 
 
 
 

At the moment

 
 
 
 

Omotiverad

Idag har jag jobbat 7.15-17.30, så jag kom precis innanför dörren här hemma. 
Min motivation är i botten och med 3/4 stängningar på jobbet denna veckan så har Sunnie fått vila. Ingen katastrof men jag saknar att sitta på hennes rygg. I alla fall när hon beter sig som en normal häst, haha.
 
Nu ska jag gå ut till stallet och mocka och ta in hästarna. Sunnie ska få några extra pussar och en morot som kompensation för vilan. Inte för att jag tror att hon klagar men.
 
 
TB till i somras ❤
 
 
 

Hal grusväg

Blev väckt av att Tompa ringde. Och med viss rätt, det kunde bli svårt att ta sig ur den situationen på egen hand.
 
 
 
 
 

Tisdag

Jag kan fortfarande inte förstå att både jul och nyår är över och att vi nu ska gå tillbaka till vardagen igen ! Vart tog hela hösten vägen liksom ? Hjälp..
 
Idag är det i alla fall tisdag och jag jobbar 6-14. Dom pratade om skitväder i eftermiddag men jag hoppas att jag ska kunna rida Sunnie, som tyvärr har vilat två dagar. Jag är inget stort fan av kylan och tappar motivationen för ridningen, särskillt när Sunnie fjantar sig som hon gör.
 
Vi ska också till Fredrik och hjälpa honom att meka i iordning en bil som står i verkstan så att vi kan få plats med Imprezan på fredag. Fredag-lördag är det nämligen mekrace för att få i den nya motorn, så spännande ! Inte lika roligt med två långa dagar i verkstan dock.
 
 
 
Min fjant, som går mig på nerverna ❤
 
 
 

Sista kvällen 2016

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0