Chills första riktiga tävling

 
 
 
Nu är vi anmälda till våran första riktiga tävling 😄
 
 
 

Yes

Två dagar i rad nu har Chills traskat iväg på grusvägen utan större protester. Ingen är gladare än jag ! 
Så idag fick han träna upp flåset och ligga och rulla i galopp långa sträckor, med korta skrittpauser. Så kul.
Men jag ska inte ropa hej än, vi kommer garanterat få bakslag 😂 
 
 
Chills här om veckan.
 
 
 

Barbackatisdag

 
Och jag överlevde ✌
 
 
 

Tredje gången i år

Då har jag lyckats igen, att ramla av Chills 🙈
 
Om jag inte räknat fel så är det tredje gången bara på detta året. Jag behöver verkligen träna upp min balans, och gå ner några kilon, så att inte mitt överliv tippar över så lätt. Sen kan Chills en del konster, helt klart !
 
Idag blev han dock rädd för något, gud vet vad, i skogen. Han är snabb som attan i vändningarna, så han kan nog bli en bra omhoppningshäst trots allt, haha. Jag flög som en liten vante, landade på nacken och gjorde sen en bakåtkullerbytta. Det känns nu kan jag lova, jag fick en nerv i kläm i nacken, slog i huvudet och lyckades också spetta mig på en gren eller något. Mitt pekfinger är nästan dubbel så tjockt som dom andra fingrarna.
Chills sprang i alla fall hem och jag fick ringt grannen så han kunde fånga in honom. Sen var det bara att börja gå hem.
Jag fick plåstrat om mitt finger och hoppade sen upp igen. Han krånglade lite när han skulle lämna dom andra hästarna, som vanligt, men resten av rundan var han snäll och lite trött.
 
Imorgon ska jag, mamma, Alice och Evelin till Gbg Horse Show och det ska bli så kul ! En av dom bättre händelserna, att bara strosa runt på mässan och bli inspirerad av bra ridning.
 
På fredag ska jag in med Sunnie till Skara då hon fortfarande är svullen som en boll på höger has, trots både metacam och penicillin. Veterinären som var ute och kollade henne trodde eventuellt att det var något med hasleden så vi får helt enkelt kolla upp det. Jag är lite extra nervös med tanke på spatten och håller alla tummar och tår att mitt hjärta kommer få leva smärtfritt i många år till. 
För övrigt så har både Sunnie och Cotten haft löss, så hon har kala fläckar överallt. Hon har dessutom rasat i vikt och ser riktigt vanvårdad ut. Därför känns det extra skönt att få henne kollad, för något är ju uppenbarligen fel.
 
 
 
 
 

RSS 2.0