Ridpass x2 + Jobb


Jag är supertörtt men jag ska slänga upp ett snabbt inlägg. 

Hiawhata gick sådär idag, jag fick honom aldrig att riktigt slappna av och vi red inte så länge då jag hade bråttom. När han går och spänner sig så kortar han av steget, sänker ryggen och tappar takten och i det läget är det lite svårt att få honom att koncentrera sig på sin uppgift.
Vi får hoppas på att han är på bättre humör imorgon helt enkelt. 

Sunnie däremot var riktigt fin idag ! Det blev ett ganska kort ridpass men det var verkligen kvalitét på hela passet. Hon tog ett bra stöd på bettet och gick i en stadig form, samtidigt som hon var framme för skänkeln nästan hela passet. Hon busade till det några gånger också, härligt att hon är pigg !
Jag kunde koncentrera mig på min sits och mina händer (jag lägger gärna omkull vänsterhanden, en ovana som jag har svårt för att bli av med) utan att behöva "ha koll" på henne hela tiden.
Min fina prinsessa ♥



Imorgon ska jag låta Sunnie ha lite roligt. Bara en liten del av passet ska vara arbete, sen ska resten av passet vara helt kravlöst och busigt ! Jag ska försöka komma iväg till grushålan och klättra lite också :)


Just det, jag har förresten fått ett jobb ! Jag har sommarjobbat på en plantskola ända sen jag var liten tills för några år sedan och nu ska jag bli timanställd hos dem och ska jobba en del övertid till en början. Hur underbart är inte det ? 
Jag kommer kunna tävla i sommar ändå ! :D

God natt !




Kommentarer
Postat av: Ellinor

Fan vad gott :) Grattis:D

2011-04-14 @ 10:49:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0