Veredus Olympic

I söndags var jag på Skara Hästsport och kollade på ett par nya tävlingssenskydd till Sunnie. 
Jag kollade då på Veredus Olympic, de är ju så snygga så det tog inte lång tid att bestämma sig !

Tyvärr så hade de inga Veredus Olympic hemma just då men igår fick jag ett samtal där de sa att skydden nu fanns hos dem och att jag kunde komma och hämta dem. Så antingen idag eller imorgon åker jag iväg och hämtar hem dessa snyggingar:



Sunnie kommer bli så fin i dem !





Uppdatering

Hej hej !

Som ni säkert förstått så funkar fortfarande inte vårat internet som det ska. Min dator verkar ha en blindspot eller något och jag kommer inte ut på internet på den. Otroligt segt men jag har upptäckt att jag inte är så beroende av internet som jag trodde. 

Idag och imorgon är jag ledig från jobbet då jag ska jobba helg. Lagom segt men skönt att vara ledig mittt i veckan och ha hela huset för sig själv. 

Idag ska jag måla en del av stallet så det är klart inför vintern och så ska jag städa i ordning på mitt rum. Utöver det ska jag bara ta det lugnt och njuta av att vara ledig !

Sunnie ska motioneras på något sätt. Om det blir en uteritt barbacka eller ett longerpass i padocken får vi se sen. 
Ett plus i kanten är ju att det är sånt underbart väder ute. Nu saknas bara värmen.








Hej

Nu är jag hemma från jobbet. Just nu sitter jag och väntar på att Tompa ska komma hem med mat och sen ska vi gå ut i stallet och longera Sunnie.

Ikväll blir det lugnt, bara kolla på film och äta onyttigt. Såna kvällar får man också ha och jag har längtat efter en !


Kärlek

Nu ska jag och Tompa åka och äta någonstans, vart det blir har vi inte bestämt än. Det är bara mysigt att komma iväg och få göra sig fin ibland. Vara helt själv med Tompa och liksom komma ihåg varför jag valde honom och han mig. 
Det spelar ingen roll om vi så skulle äta på Donken eller en finare restaurang, bara vi kommer åt den där ensamtiden. Mysigt ska det bli ! ♥


Utanför fönstret duggar det lite lätt och Sunnie ska vila idag. Om det fortsätter regna får hon på sig ett täcke över natten, annars älskar hon att gå utan täcke och jag måste bli bättre på att låta henne. 

Ha en bra kväll :)







Låttips

 


Bästa låten just nu !




God morgon !

Natten till idag har vart hemsk ! Jag har knappt sovit någonting då jag haft så ont i ryggen så jag haft svårt att andas. Att vända mig om i sängen har inte vart att tänka på. Så idag är jag hemma från jobbet.

Jag ringde till vårdcentralen nu på morgonen men det enda svaret jag fick från dem var att äta smärtlindrande och antiinflamatoriska tabletter och gå på sjukgymnastik. Jo men visst, det har ju hjälpt mig sååå mycket innan.. 

Ryggvärken har funnits till och från i några veckor men anledningen till att jag fick så ont just inatt är nog bara för att jag red Sunnie barbacka igår. Hon var fin och samarbetsvillig, men hennes trav är ju så skumpig så att man studsar en bit varje steg. Det var nog inte så bra för min rygg men otroligt mysigt och jag har längtat efter att sitta på hennes rygg !

Nu ska jag sova ikapp några av timmarna jag missade inatt. Hörs sen !







Höst ?

Hej allihop !
 
Jag sitteri bilen på väg hem från Skövde.  Vi har vart på Skövde Arena och badat med familjen och Daniel och Sanna. Helt okej kul och skönt att bada !
Vi stannade till på köpcentret och shoppade lite, nya jeans till både mig och Tompa och lite annat snyggt. Välbehövligt !
 
Sunnie vilar idag och bara går i hagen och har det gött. Igår longerades hon och hon är så duktig, min lilla tös :')
 
Ikväll åker vi till Grästorp och Grästorpsfestivalen, förhoppningsvis blir det kul !
 
Härligt väder ute för övrigt, helt grått och trist..
 
 

Hej vänner !

Det har vart väldigt tyst här ett tag. Anledningen är att våran router är sönder så internet funkar bara vissa dagar och då bara på mobilen.

Det har i vilket fall inte hänt så mycket spännande. Det går bra på nya jobbet, vem visste att jag kunde laga mat liksom ? ;) Snart har det gått en vecka och då vet jag om jag kommer jobba kvar eller inte.
 

Sunnie longeras ungefär varannan dag, då bara i benskydd och träns eftersom hon inte kan ha sadelgjord än. Igår longerade jag henne i ca 25 minuter varav 15 minuter bestog av övergångar skritt-halt. 
Idag fick hon vila och imorgon ska hon longeras igen. Longerarbetet varieras också med promenader och barbackaturer i skogen.
 
Nej, nu är det dags att sova. Imorgon ringer klockan 05.45 !
 
 
 
 

Sol i hjärta

Ja, solen bara strålar utanför fönstret, härligt ! Dock ligger jag kvar i sängen och njuter av känslan av helg. Bara en liiiten stund till, sen ska jag sätta fart.

Sunnie ska aktiveras, men jag har inte bestämt hur.
Jag ska hämta paketet från Hööks på posten, det är alltid lika kul med nya saker !

Sen får vi se vad som händer under dagen, jag har ingenting planerat och ska bara göra saker jag känner för :)

(vårat Internet funkar fortfarande inte på min dator så det blir en del mobilbloggning tills min händiga pojkvän fixar det.)


Hello

Just i detta nu är jag och ett gäng på väg hem från en bilträff. Det är alltid lika kul att se och höra fina bilar, även om det var lite dåligt av den varan idag.

Jag är supertrött efter ännu en jobbdag och fötterna värker. Tur att jag har pojkvän så jag får gratis fotmassage ;)

Sunnie vilade idag, imorgon får hon antingen gå en barbackatur i skogen eller ett longerpass i padocken.

Strax hemma och jag längtar efter sängen ! God natt :)



Dagens..

..ridpass  Longering.


Det blev ett kortare pass på 10 minuter, i min lilla padock, eftersom hon inte gått på ett tag. Hon lyssnade väldigt bra på mina kommandon och såg ut att trivas med att gå på volten. 

Det känns skönt att vi är igång igen, även om det är ett tag kvar tills jag kan rida henne som vanligt, med sadel. Och tack vare operationen så har det blivit mer mysande och goa promenader och det märks på Sunnie. Hon har blivit mycket mysigare och tillåter mig att pussa och krama henne mer än innan. Min fina tjej ♥



Nu ska jag och Tompa kolla på några avsnitt av How i met your mother innan vi ska sova. Jag är trött efter en lång arbetsdag på ett nytt ställe och imorgon blir det ännu en !




Första jobbdagen

Nu har jag jobbat första dagen på Jungatorps Wärdshus. Det gick väl både bra och dåligt, lite som det gör första dagen antar jag. Förhoppniingsvis går det lite bättre imorgon. 

Nu ska jag g ut i stallet. Är det inte för mycket blinningar tänkte jag longera Sunnie ett kort pass. 



Dagens ridning

Hur länge sen var det inte sen jag kunde skriva den överskriften ? :)

Inte för att man kan kalla det ridning direkt kanske men jag skrittade i alla fall ut barbacka på Sunnie idag. Jag har verkligen saknat att sitta på hennes rygg och hon gick med spetsade öron och skrittade på bra hela rundan så hon har nog också saknat det lite.
På slutet travade vi en liten bit och vilket steg hon hade ! Och där satt jag och försökte knipa om med benen, haha !

Det är det som är så skönt med Sunnie. Nu har hon vilat i nästan en månad, med bara några promenader då och då, och jag kan sitta upp barbacka och rida ut utan problem. Härligt är ordet !




Nu är jag klar med mitt rum också. Det blev bra, jag hade velat ha lite andra möbler men det duger tills jag och Tompa flyttar. Sunnie fick en egen liten byrå tillägnad sig i mitt rum, bild på den kommer.
Snart blir det dessutom en liten ommöblering till när jag får hit min 1.20-säng. Hur jag ska få plats med allt får vi lösa då.



Hoppningen

Guld: Steve Guerdat - Nino des Buissonnets
Silver: Gerco Schröder - London 
Brons: Cian O´connor - Blue loyd

Så ser resultatet i OS-hoppningen ut.
Guerdat red felfritt alla rundor igenom och bara det är ju värt en guldmedalj !
Det blev omhoppning om silvret, Schröder gick ut först och nollade på en hyffsat snabb tid. 
O´connor gick in och satsade allt och det höll nästan hela vägen. Han fick med sig frambommen på sista oxern och fick därmed brons.


Grattis till Steve Guerdat och Nino des Buissonnets till OS-guld i hoppning !






Ingen Roffe i OS

Jag slog på tv:n för en stund sen och möts av att kommentatorerna säger att Rolf-Göran inte kommer till start i den individuella hoppningen idag. 
Casall har fått ett balltramp och kändes inte helt ren. Roffe beslöt då själv att dra sig ur tävlingen för att inte riskera Casalls välmående. 
 

Jag känner verkligen med honom ! Hur surt är det inte att stå inför sin start i OS, veta att både du och hästen är i toppform och har en bra chans till OS-guld och sen inte kunna starta pga ett litet balltramp ? Fy !


För våra andra svenska ryttare gick det sådär. 
Henrik von Eckermann gick in och red en fin runda och Allerdings såg vaken och allert ut och hoppade lika luftigt och fint som alltid. Men det blev en liten kommunikationsmiss till vattengraven och Allerdings landade mitt i vattnet. Efter det blev han tyvärr spänd och rev ett hinder till.  
 


Jens fredriksson och Lunatic fick 9 fel, 2 rivningar och ett tidsfel. Annars var rundan fin och Lunatic hoppade väl. 



Kanske räcker det till att gå vidare till nästa omgång, det beror helt på hur de andra ryttarna rider. Än så länge verkar det inte helt omöjligt !




God morgon !

Idag är jag hemma i tid och jag ska börja med Sunnie. Hon ska pysslas om lite men jag har inte bestämt om hon ska skrittas eller ledas för hand än.

Sen ska jag plocka lite till i mitt rum tills OS-hoppningen börjar.

Min sista arbetslösa dag och jag ska njuta av den !



Tuesday night

Inget blev som jag hade tänkt från början idag. När jag kom hem och skulle gå med Sunnie började det spöregna så hon fick varken en promenad eller frisering och Duff blev inte longerad. 
Jag gick istället in och hjälpte mamma att röja på övervåningen och när det var klart fortsatte jag på mitt rum. Det var välbehövligt kan jag lova ! Sammanlagt städade jag i 5 timmar och jag är fortfarande inte klar. Förhoppningsvis hinner jag klart imorgon !
Därför blev det ingen bloggning alls idag, hade jag pausat och satt mig vid datorn hade jag fastnat där och det ville jag inte riskera ;)

Och imorgon hoppas jag på bra väder så att jag kan promenera Sunnie och kanske snygga till henne lite. Så är det ju final i den individuella hoppningen imorgon också, den tänker jag inte missa !

Dags att sova. God natt !







God morgon

Tisdag idag och jag ligger fortfarande i sängen och läser bloggar. Jag själv är nog den enda människan jag vet som inte blir rastlös av att vara arbetslös och gå hemma. Jag tycker det är underbart och hade gärna haft det så jämt !
Men imorgon är min sista arbetslösa dag innan jag börjar provjobba. Det är bara att njuta tills dess..

Om en stund ska jag åka hem till Jonslund för att promenera (eller skritta, har inte bestämt mig) Sunnie. Jag ska också putsa lite på henne, frisera man och ben osv.

Om vädret tillåter så ska Duff också pysslas om lite och longeras med sadel. Nu när det är bestämt att jag inte får hit någon häst på tillridning så kommer jag ha mer tid för Duff och hoppas på att hinna ha honom igång också sen när jag jobbar. 

Sen funderar jag på att motionera lite extra och trampa några mil på motionscykeln med mina nya stövlar på fötterna. De behöver forma sig efter mina ben och fötter för att jag ska kunna rida i dem och då måste ju motionscykeln vara ett bra alternativ ? Det är ju värt att prova i alla fall ! 
Så i eftermiddag vet ni vad jag håller på med ;)

Ikväll åker jag in till Vara igen och sover här en natt till. Och så spännande var min dag !
Ni kan vänta er uppdatering under dagen, vårat internet hemma funkar tydligen igen.







Måndag

Hemma är internet fortfarande nere, just nu är jag hos Tompa och ska sova här inatt.
Ikväll har vi vart hos Sanna och Daniel med Budda och bakat tacopaj och kollat på film. En härlig kväll och det har vart riktigt mysigt !

Jag fick förresten med mig 5 jackor hem från Järpås tidigare idag. De var supersnygga allihopa så det känns väl sådär att ha dem i stallet. Jag får kanske tänka över det där en gång till ;)
När vårat internet funkar igen så kommer det bider på dem.
Då kommer också filmerna från tävlingen i Essunga upp. Jag hade glömt av dem tills här om dagen ska jag vara ärlig. Det gick inte så bra på den tävlingen så det är väl inte så mycket att se i och för sig. Men filmerna kommer !

Nu ska jag och Tompa sova. Imorgon ska jag ut och promenera med Sunnie igen och kanske skritta en stund barbacka. Jag längtar redan ! :)

(otroligt luddigt inlägg, min hjärnkapacitet är inte så hög för tillfället ;))






Måndag

Hemma är internet fortfarande nere, just nu är jag hos Tompa och ska sova här inatt.
Ikväll har vi vart hos Sanna och Daniel med Budda och bakat tacopaj och kollat på film. En härlig kväll och det har vart riktigt mysigt !

Jag fick förresten med mig 5 jackor hem från Järpås tidigare idag. De var supersnygga allihopa så det känns väl sådär att ha dem i stallet. Jag får kanske tänka över det där en gång till ;)
När vårat internet funkar igen så kommer det bider på dem.
Då kommer också filmerna från tävlingen i Essunga upp. Jag hade glömt av dem tills här om dagen ska jag vara ärlig. Det gick inte så bra på den tävlingen så det är väl inte så mycket att se i och för sig. Men filmerna kommer !

Nu ska jag och Tompa sova. Imorgon ska jag ut och promenera med Sunnie igen och kanske skritta en stund barbacka. Jag längtar redan ! :)

(otroligt luddigt inlägg, min hjärnkapacitet är inte så hög för tillfället ;))






Måndag

Hemma är internet fortfarande nere, just nu är jag hos Tompa och ska sova här inatt.
Ikväll har vi vart hos Sanna och Daniel med Budda och bakat tacopaj och kollat på film. En härlig kväll och det har vart riktigt mysigt !

Jag fick förresten med mig 5 jackor hem från Järpås tidigare idag. De var supersnygga allihopa så det känns väl sådär att ha dem i stallet. Jag får kanske tänka över det där en gång till ;)
När vårat internet funkar igen så kommer det bider på dem.
Då kommer också filmerna från tävlingen i Essunga upp. Jag hade glömt av dem tills här om dagen ska jag vara ärlig. Det gick inte så bra på den tävlingen så det är väl inte så mycket att se i och för sig. Men filmerna kommer !

Nu ska jag och Tompa sova. Imorgon ska jag ut och promenera med Sunnie igen och kanske skritta en stund barbacka. Jag längtar redan ! :)

(otroligt luddigt inlägg, min hjärnkapacitet är inte så hög för tillfället ;))






Problem med internet

Vårat internet ligger nere för tillfället, därför kan jag inte uppdatera som vanligt ändå. För tillfället skriver jag från mammas mobil.

Vi var precis ute och gick med våra 3 hundar och Sunnie. Sunnie gick lös hela vägen förutom när vi gick genom samhället, hon är så duktig !

Om en stund åker vi till något ställe i Järpås och kollar på jackor. Tanken är att jag ska hitta en vinterjacka och en höstjacka till stallet och jag hoppas att jag kan hitta någon jacka jag kan ha till vardags också :)


Mycket hoppning

2 av 4 svenska ryttare har ridit. Jens Fredricsson på Lunatic fick 8 fel.
Lisen Bratt Fredricsson på Matrix gjorde en bra comeback efter omkullridningen igår och slutade på 4 fel för dagen. 

Nu får vi hoppas att Henrik och Roffe rider felfritt så vi bara tar med oss 4 fel till nästa omgång. Och för Roffes del så hoppas vi på en felfri runda så att han har chans på guldet som vi alla så gärna vill unna honom !

Du kan se hoppningen HÄR !




Klockan 15 börjar också en livesändning från ponny-SM HÄR !




Nördar hoppning

Jag sitter klistrad framför tv:n idag igen, alla våra svenska ryttare startar på slutet. Om Matrix håller sig i skinnet så tror jag Sverige har en bra chans !

Följer ni hoppningen ? :)

OS-hoppning

Idag är det hoppning som gäller och nu kom Antares just in på banan. Vilken fin häst alltså !

Hello my friends !

Nu sitter vi i lägenheten, med 3 goa människor och har det fint !
Jag har alltid sagt det och säger det igen: hade jag inte haft hästar så hade jag bott i lägenhet, man får en speciell känsla alltså :)

Nu ska jag återgå till att vara social.
Hoppas ni har en bra kväll !



Provjobb nästa vecka

Nu har jag tackat ja till ett jobberbjudande och åker dit och pratar mer och provjobbar på torsdag. Jag avslöjar inte vart förrän jag har vart där men jag kan lova er att det inte är något spännande. Dock ganska förvånande för att vara jag.

Nu ska jag gå ut och ge Sunnie krafft och så ska jag köra mamma och Johan till Trollhättan. 

I helgen ska jag och Tompa vara lägenhets- och hundvakt i Vara. Det ska bli kul med lite ensamtid med min underbara pojkvän ♥




Duffis för några dagar sen.




Sunnie, efter stygnen tagits bort.

Såhär ser Sunnies ärr ut när stygnen är borttagna:









Som ni ser så har det läkt ihop rätt så fint under magen, trots att stygnen gick upp. Det börjar bli en tjock sårskorpa där det tidigare bara var ett hål. 

Att stygnen gick upp gjorde ju tyvärr så att hon får ett fulare ärr, man kommer se att stygnen har dragit sönder huden. Det syns väldigt tydligt nu, men jag hoppas att det kommer växa lite hår som kamouflerar.
I vilket fall så ser det bättre ut än innan, när inken satt där.




Låttips

 


"Ingen kan fly när idealen bara ekar, kraven finns där vart man än vänder"




Födelsedagspresent till mig själv !

Precis som det står i rubriken så har jag klickat hem några saker som får bli en födelsedagspresent till mig själv (eller ja, till Sunnie också).




Jag tänkte pröva att rida Sunnie på kulsporrar ibland då jag vill kunna ge en liten förstärkning av skänkeln. Det är dock inget jag vill vänja henne vid, jag vill/kan rida henne utan sporrar men vill också jobba fram en kvickare reaktion från henne. 
Till sporrarna köpte jag sporremmar med små blingstenar.

Ett ländtäcke. Jag har bara skrittäcken och jag tycker det blir så bökigt att ha framför sadeln + att jag inte kan stänga kardborren fullt och det då sliter på handskarna när jag rider. Därför var det dags att införskaffa ett ländtäcke !

Ett 4-pack kombinationslindor fick också följa med. Har aldrig använt kombinationslindor på några av mina hästar då jag aldrig ägt några men jag är ett stort fan av just såna lindor ! De vinröda valde jag, de kommer bli fina på Sunnie.

Jag tänkte beställa benskydd fram och bak också men jag väntar tills jag har fyllt år. Det måste ju finnas något kvar som de kan köpa till mig ;)


Grattis till mig själv ! 




Fredag

Det blev en lång promenad igår, vi var ute i 1 timme och 40 minuter ! Tyvärr kunde inte Sunnie följa med då det var alldeles för mycket blinningar. Så det blev bara jag och Stina och vi höll ett bra tempo hela vägen.

Imorse kom jag hem och gick ut i stallet vid 8. Då prövade jag att gå en sväng med Sunnie men vi vara bara ute i 10 minuter pga blinningarna.
Om det ändå inte ska vara något sommarväder så kan det lika gärna bli höst tycker jag. Då slipper man åtminstone blinningarna och det är ju ändå höstväder ute nu..

Om en stund får ni bilder på hur Sunnies ärr ser ut nu. Men första ska jag kolla om det finns några jobb innan jag tackar ja på ett erbjudande jag fått. 






Going for a walk !

Nu ska jag gå ut och borsta min fina vän en stund innan vi tar en lång promenad !






Sunnies come back !

I helgen är det tävlingar i Lilla Edet och tanken från början var att jag och Sunnie skulle startat idag. Men det blev ju lite ändrade planer när vi tog bort inkarna på henne och nu kommer det ta ett tag innan vi är igång igen.


Jag kommer vara supernoga med att såret under magen läker ihop ordentligt innan jag rider med sadel. Det är ingen vits med att skynda, då finns risken att ärret går upp och så kommer det ta ännu längre tid att läka ihop. Nej, det får ta den tiden det tar helt enkelt !

Veterinären sa att jag får räkna med 4 veckor innan jag kan rida med sadel. Om jag lägger på ytterligare 2 veckor för att vara på den säkra sidan så kan jag alltså rida Sunnie med sadel runt den 10 september. 
Under tiden hon inte kan ridas med sadel kommer hennes arbete variera mellan skritt för hand, ridning barbacka och longering. Därför kommer hon i stort sett vara igång när jag kan börja rida henne. 
När jag börjat rida henne normalt så väntar jag med att hoppa ca 2 veckor och sen börjar vi först hoppa lite lågt i 2 veckor. Sen ska jag nog kunna rida och hoppa henne precis som vanligt. 


Så om allt går enligt planen så kommer vi tävla den 13 oktober i Nuntorp eller 14 oktober i Mariestad ! 
Behöver jag säga att jag längtar ? Bara att få sitta på Sunnies rygg igen kommer vara underbart !
Idag är det exakt 3 veckor sen jag red, snacka om ridabstinens !



Idag ska jag ta nya bilder på ärren så ni får se :)




Tävlingsplanering 2012

26/4  Clear Round Alingsås

90cm - 0 fel
1m - 4 fel


20/5  Lokal Partille

1m - 4 fel
1m - 8 fel


2/6  Lokal Grästorp

90cm - 0 fel
95cm - 0+4 fel


9/6  Lokal Vänersborg

1m - 0+0 fel, 3e placerad
1.05 - 19 fel


30/6  Lokal Essunga 

95cm - 4 fel
1m - ute.




God morgon

Jag ligger och drar mig lite, kollar tävlingar och läser bloggar. Tänk om man kunde ha semester jämt ?

Jag hittade dessutom den här filmen. 



"Ojj, jag råkade visst spilla lite. Jag måste fråga min tjej om jag måste torka bort det nu. Nej just det, jag har ju ingen tjej !"

"Nu är det straff. Borsta tänderna och dricka juice."

Haha, man måste ju bara älska Björn Gustafsson !

Nu ska jag gå ut och kolla till hästarna och så ska jag äta frukost. I´ll be back !




Besviken

Hemma från bion, besviken och utan krampande magmuskler. Madagaskar 3 var inte alls så bra som jag hade hoppats på. Dock så var det väldigt bra 3D effekter !

Jag var precis ute och kollade till hästarna. De gick och betade bredvid varandra en bit ner i hagen, mysigt. Lilleman kom fram och hälsade på oss och han fick även nytt vatten. 

I bilen på vägen hem kom jag på en idé som rör ett beridarjobb som jag verkligen vill ha. Imorgon ska jag tänka vidare och eventuellt ringa arbetsgivaren och diskutera mina planer. Tänk om det kunde funka !

Imorgon ska jag också försöka skriva ihop några vettiga inlägg. Idag har det bara vart tjöt om jobb och arbetsförmedlingen och även om det är mittpunkten i mitt liv just nu så är det nog väldigt tråkigt för er att läsa. Så kika in imorgon och se om jag fått upp något mer spännande !

God natt !







Färdig för idag

Nu är allt fixat och klart med arbetsförmedlingen så nu behöver jag inte tänka på det på ett tag. Dock kommer det snart hem papper från A-kassan så det blir ännu lite mer pappersarbete men förhoppningsvis är inte det så krångligt.


Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning för att åka till Trollhättan. Det ska bli skönt att komma ut och bara tänka på annat en stund. Jag har ju vart isolerad med papper och arbetssökande hela dagen, tillslut går allt bara runt i huvudet. Och nu när jag inte har möjlighet att rida och rensa huvudet på så sätt så får jag leta andra lösningar.




Detta ska jag alltså tillbringa min kväll med, underbart !


Ha en trevlig kväll goingar ! :)




One to go !

Ringde på det ena hästskötarjobbet och det var redan tillsatt. Typiskt !
Det som var mest välbetalt och dessutom med en försäkring..




Tufft

Jag blir alltid så deprimerad när jag söker jobb. Jag har så stora förväntningar och blir så besviken varje gång. Idag skickade jag till exempel inte iväg en enda ansökning då det helt enkelt inte finns några jobb för mig att söka. 
Det finns dock 2 hästjobb som jag sitter och funderar på men båda ligger för långt bort för att ekonomin ska gå ihop. 

En sak som jag vet helt säkert är att jag ska läsa upp min Matte B under vintern. Då kan jag förhoppningsvis börja läsa nästa höst så att jag kommer någon vart. Just nu känns det bara som jag står och stampar på samma ställe och har gjort i snart 2 år. 

Jaja, nog pratat om det ! Nu ska jag byta om och åka in till Nossebro. Mot arbetsförmedlingen !







Morron !

Idag blev det en kort sovmorgon till kl. 9 innan jag åt frukost och gick ut och kollade till hästarna.
Sunnies sår ser fina ut och läker bra, vilket är skönt ! Hon fick också sin krafft och så stog jag och bara myste med henne en stund. Mysiga häst !

Nu sitter jag i min säng med papper högt och lågt. Jag har skrivit in mina sista meriter på arbetsförmedlingen och ska också passa på att söka jobb. Finns det något tråkigare ? Dessutom så finns det knappt några jobb att söka..
Senare idag ska jag vidare till arbetsförmedlingen för att lämna in intyg på anställningar osv. Även om man inte vill så får man oftast förklarat för sig hur dålig man är som inte har något jobb och en alldeles gratis lektion i hur man söker jobb och hur man ska bete sig på en jobbintervju. Man måste ju bara älska arbetsförmedlingen !

I vilket fall så har jag eventuellt ett jobb på gång, dock kollar jag efter andra möjligheter innan jag bestämmer mig. Jag vill pröva något nytt i jobbvärlden och hoppas på att hitta något roligt att jobba med. Jag ska ju ändå jobba i 45 år till ;)


Ikväll åker jag, Tompa, mamma och min minsta lillebror till Trollhättan för att kolla på Madagaskar 3. Jag älskar tecknade filmer och jag hoppas och tror att jag kommer skratta så att jag får träningsvärk i magen !

Nej, tillbaka till jobbsökandet. Håll tummarna för att det dyker upp ett beridarjobb med bra betalt här i närheten ;)






RSS 2.0