Trött


Ja, jag är fortfarande jättetrött och det är jobbigt !


Sunnie fick komma ut på en skogsrunda idag, utan några som helst krav på form eller övningar. En riktig skogsrunda helt enkelt. Det tyckte hon var skönt :)


Sen var hovslagaren här och han var pratglad idag kan jag säga ! Det tog honom 2½ timme att sko Sunnie och verka Duff.
Men jag klagar inte, han är jättetrevlig och har roliga saker att prata och diskutera om. Jag kan nog säga att jag nu har hittat den bästa hovslagaren till mig och mina hästar och det känns bra :)
Så nu är de fina om fötterna, båda hästarna.


Eftersom det drog ut på tiden så blev det lite ont om tid för att gå bort till Johanna och eftersom jag är så otroligt trött idag så skjuter jag upp det till imorgon. Det är ändå inte så smart att jobba med en unghäst när jag är för trött för att kunna koncentrera mig.

Att jag alltid går omkring och är trött gör mig så frustrerad ! Jag vill göra så mycket om dagarna men jag orkar helt enkelt inte. Jag har en massa saker jag ska fixa, ställen jag ska städa iordning och hästar att rida eller jobba med men orken räcker inte till allt det där. Ibland är det tom så att jag får tvinga mig ut till bara mina hästar pga hur trött jag är, och det är inte kul alls. Nej, jag vill bara må bra.


Jaja, nog klagat. Nu ska jag slänga upp ett snabbt inlägg om Kaisa och sen ska jag gå ut och ta in hästarna. Efter det väntar sängen !




Sunnie Girl.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0