Morning !

Än så länge har jag varit effektiv.
Klockan stog på halv 8 när jag åkte till stallet och släppte ut hästarna. Jag kom tillbaka och tog en promenad med Stina. Tyvärr så blev den inte längre än 15 minuter för det blåste riktigt kallt. Sen gick jag in och åt frukost och körde igång en maskin disk och så hamnade jag här, så nu sänks nivån på effektivitet en stund.
 
Sunnie reds i skritt och trav igår men jag fick aldrig någon bra känsla. Dels hade hon ju vilat 5 dagar innan och sen bytte jag både träns och bett på samma gång så hon gick inget vidare. Jag bytte till ett vanligt tvådelat tränsbett och blev återigen påmind att hon inte går alls bra på det. Så idag ger vi det nya tränset ett nytt försök, dock med det tredelade eggbettet som hon är van vid. Men det blir först i eftermiddag. 

Imorse la jag märke till en supertråkig sak. Både Dennis och Duff kliar sig lite grann fortfarande. Mycket mindre än innan men det är inte helt borta. Jag får ge det några dagar till, annars får jag ringa ut veterinären igen, suck. Det är ju inte direkt billigt..
Däremot hade Dennis klåda börjat se ut som eksem så jag ska smörja honom med helosan i eftermiddag och se om det lindrar klådan lite. 
 
Nu ska jag kolla runt på några bloggar innan jag börjar jobbsökandet. 
 


Titta så fin hon blev i sitt nya träns !
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sanna & Josefine

Så söt!

2013-03-22 @ 11:17:46
URL: http://stallmuppisarna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0