Dagen före tävling

Hej på er !
 
Vaknade till underbar sol imorse och åkte bort och släppte ut hästarna. Sen dess har jag suttit och fixat naglarna och jag har försökt göra något snyggt motiv. Men där märks det att jag är en hästtjej ut i fingerspetsarna, det blev inget vidare. Nu är dom målade och klara i alla fall och jag kan koncentrera mig på annat. 
 
 
Just nu sitter jag och bloggar och lyssnar på partypeople´s webbradio, riktigt bra musik hela tiden ! Var jag inte taggad innan är jag definitivt det nu.
 
Idag har jag inte så mycket planerat. Jag ska förbereda inför tävlingen imorgon och göra Sunnie tävlingsfin. Transporten ska fixas och utrustningen ska putsas, packas och läggas fram. Sen ska stallet mockas och så ska jag rida ett kort, lätt pass för att känna att Sunnie fortfarande är med mig inför imorgon. 
Jag är så taggad så det är inte sant ! 11 månader sen vi tävlade sist och det känner jag av. Jag är förväntansfull och lite nervös, men den värsta nervositeten kommer komma när vi rullar in på tävlingsplatsen imorgon. Det kommer bli så kul !
 
Imorgon kör vi på denna outfiten:
 
 
Dock byter jag ut JW-stövlarna mot Tretorn och Nortonskydden till Veredusskydd. 
Det kommer bli najjs !
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0