Inget Vänersborg = besviken

Ojj, det har visst gått 3 dagar sen tävling redan och filmerna är fortfarande inte uppe. Skäms på mig ! Men jag lovar att den kommer upp innan imorgon kväll.
 
Sunnie har gått lugnt två dagar och vilat en sen tävlingen. Hon hade 3 ganska intensiva veckor innan Östadkulle så nu får hon ta det lugnt några dagar och återhämta sig. 

För övrigt så blir det inget Vänersborg för mig och Sunnie den 7e och det är jag sååå besviken över. Jag gillar verkligen Vänersborg och har verkligen sett fram emot att åka dit men Tompa är tvungen att jobba så det går inte att göra något åt. Det värsta är att dom inte har någon mer tävling det här året..
 
Jag har i alla fall anmält mig och Sunnie till Essunga den 29 juni och vi hoppar 95cm och 1m. Förhoppningsvis går vi upp till 1.10 efter den tävlingen. 
Innan Essunga fanns det inga lokala tävlingar som passar oss så vi åker till Myråsen på en Pay and Jump den 16e. Där hoppar vi 90cm och 1m, mest för att bara få komma ut och träna.
 
Så så ser det ut den närmsta månaden. Inte som jag planerat men jag ska vara glad att vi kan tävla över huvudtaget :)
 
 
Nu ska jag och Tompa äta kvällsmat innan vi åker bort och tar in hästarna för natten och avmaskar dom. Om några dagar ska dom börja få gå ut på betet några timmar om dagen och då måste dom vara avmaskade och klara !
 
Vi hörs imorgon !
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Josefine ♥

Har frågestund på bloggen! Fråga gärna något! :3 http://stylebyjosses.blogg.se/2013/may/fragestund.html

Kram Josefine - StylebyJosses ♥

2013-05-28 @ 21:32:57
URL: http://stylebyjosses.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0