Kompismys och restaurangjobb

Jag tänkte kika in lite snabbt såhär innan läggdags och säga hej :)
 
Det har vart tyst här idag, jag har som vanligt haft humörsvängningar (det är sååå roligt att vara tjej) och så har jag haft fullt upp. 
Jag gjorde stallet på morgonen efter att ha kört min lillebror till skolan. Strax efter jag kom hem så kom My och Evelin på besök och kollade på film en stund. 
Lite egentid hann jag med innan jag åkte och jobbade 15.30 på restaurangen.
Jag har ikväll serverat på mitt första julbord och det gick bra. Nu hade vi inte så många som åt idag men jag är ändå nöjd med min insats. Jag tror att jag behöver bli bättre på att klappa mig själv på axeln och säga "hörru, det där gjorde du bra !" när jag faktiskt har vart duktig. 
 
Imorgon tror jag att vi ska fortsätta med sadelkammartaket och om det är fint väder så vill jag skritta Sunnie en sväng. Vet. T sa att jag fick skritta och promenera henne lite nu under december om jag känner att det behövs och jag tror att både jag och Sunnie skulle behöva komma ut lite.
 
Nu har jag i stort sett precis kommit hem från restaurangen och ska somna till en film. Hörs imorgon !
 
 
 
Fotograf: Sanna Ekelundh Johansson
Härlig bild på mig och Sunnie på prisutdelningen i Gråbo förra året, där vi plockade hem en vinst i 1.05m. Det är utan tvekan en utav dom lyckligaste dagarna i mitt liv !
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0