Gårdagen i ord

Igår gick dagen i ett och jag hann aldrig sitta vid datorn ! Men jag fick gjort en del och hade en kul dag.
 
På morgonen åkte jag och släppte ut hästarna och mockade under tiden Sunnie åt sitt frukosthö. Sen borstade jag igenom henne noga och fjäskade lite med godis men hon hörde byggarna leva rövare utanför stallet så hon var väldigt stressad och trampade runt en del. Väl ute så lugnade hon ner sig lite men hon har vekligen fått mer energi sen klippningen och hon skrittade på i ett bra tempo. I traven var hon riktigt fin och gick i en stadig och lätt form, kul med en bra start på vårat år hittills !
 
 
 
 
När Sunnie fått komma ut i hagen igen så åkte jag hem och bytte om inför ett besök hos tandläkaren. En lätt lagning och efter 10 minuter så satt jag i bilen på väg hem igen. Jag har aldrig förstått mig på människor som är rädda för tandläkaren, jag själv har inga som helst problem med det !
 
Hem för ännu ett ombyte och så åkte jag bort till Johanna. Det visade sig att vi bara skulle rida varsin häst och jag fick rida lilla, söta Amelia. Ni kommer väl ihåg henne ? D-ponnyn jag red in för några år sen, som var så satans envis till en början men som visade sig vara så mysig att rida. Hon är fortfarande lika mysig och positiv till ridning, kul !
 
 
 
 
Måsas Amelia.
Foto: Sara Kidbo
 
Sen var det dags för läxläsning och efter det åkte jag hem till mamma, där Tompa låg och skruvade på sin bil. Vi åkte in till Vara för att hämta hem Tompas ljud efter helgens badtunnebadande och hamnade på Majsans och åt kvällsmat med hans bror och mamma. 
 
Mysig dag igår där jag fick gjort mycket och träffade många människor. Tänk om varje dag kunde vart sån !
 
 
 

Kommentarer
Postat av: sara kidbo

haha det är mitt foto som emelie snodde av mig ;)

Svar: Så var det ja ! Ska ändra direkt ;)
Emelie Svensson

2014-02-13 @ 12:10:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0